İşadamı Hayyam Garipoğlu tutuklandı

Münevver Karabulut cinayetine ilişkin yargılandığı davada "suçluyu kayırmaktan" aldığı hapis cezası onanan Hayyam Garipoğlu tutuklandı.

İşadamı Hayyam Garipoğlu tutuklandı
İşadamı Hayyam Garipoğlu tutuklandı
GİRİŞ 26.11.2014 11:22 GÜNCELLEME 26.11.2014 12:14
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

'Suçluyu kayırmak' suçundan 3 yıl hapis cezası onan iş adamı Hayyam Garipoğlu İstanbul Atatürk Havalimanı'na iner inmez polisler tarafından gözaltına alındı.

Gözaltına alınan Garipoğlu önce adliyeye götürüldü ve burada infazı yüzüne okunduktan sonra Metris Cezaevi'ne götürüldü.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 8
  • delikürek 9 yıl önce Şikayet Et
    3 yıl az olmuş , canı cehenneme gitsin pis katillerin,bu katillerin cezalandırılmasında emeği geçen tüm polis hakim ve savcılara teşekkürler VAROLUN
    Cevapla
  • gale 9 yıl önce Şikayet Et
    memleketi tc kimliği taşıyan gizli sebatayist ve gizli ermenilerden temizlemek lazım...adam gibi olan Yahudi ve ermeni vatandaşlara sözüm yok. anahtar kelime gizli!!!
    Cevapla
  • ismail çakmak 9 yıl önce Şikayet Et
    farketmez yarın anayasa mahkemesine gider yeniden yargılama ister sonra dışarı çıkar bunlar çok zengin
    Cevapla
  • ....... 9 yıl önce Şikayet Et
    yav ben bisey anlamadim bu hayam garipoglu ailesi denene gore yahudi peki cem garipoglu intahar ettikden sonra neden camii de namazi kilindi acaba annesi mi sunni donmeler mi bilgisi olan var mi yada yahudi degiller
    Cevapla
  • ADALET 9 yıl önce Şikayet Et
    yahudi deyiller , ama yahudilerle birlikte uzun süre çalışmışlar ve bir yahudi tefeciyi dolandırdıkları için devlet içinde sevilen bir aile ...
    Cevapla
  • güneş 9 yıl önce Şikayet Et
    adamın adı hayyam ne demek müslüman nerede gördün müslüman olduğunu abuk subuk yorum olsun da da yazayım kanunda suçun cezası neyse herkese eşit uygulandığında adaletten bahsedebiliriz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Gelibolu Yarımadası'ndaki Yeni Zelanda Anıtı'nda anma töreni düzenlendi