LÖSEV'in "iyilikler tırı" Ankara'da

Lösemili Çocuklar Vakfınca (LÖSEV) "Anadolu'ya Tır Dolusu LÖSEV Yardımı" projesi kapsamında lösemili ailelere gıda, giyim, ayakkabı, kırtasiye, oyuncak ve bilgisayar yardımında bulunuldu.

LÖSEV'in "iyilikler tırı" Ankara'da
LÖSEV'in "iyilikler tırı" Ankara'da
GİRİŞ 26.11.2014 11:36 GÜNCELLEME 26.11.2014 11:36

Anıtpark'ta bulunan "iyilikler tırı" önünde gönüllüler tarafından kurulan stantlarda, LÖSEV'e kayıtlı ailelerin ihtiyaçları karşılanıyor.

LÖSEV Basın Sorumlusu Burç Tuna, yardım tırının Anadolu'nun çeşitli illerinde bulunduğunu, bugüne kadar 62 ilde 6 bin 500 aileye ulaşıldığını bildirdi.

Tırın ülkeyi dolaşmaya devam edeceğini dile getiren Tuna, "LÖSEV'e kayıtlı aileler bu yardımlardan faydalanabiliyor. Aileler, telefon numaramızdan, faks yoluyla ve internet sitemizden ulaşılabilirler" diye konuştu.

Lösemili 11 yaşındaki Nazmi Coşkun'un babası Mustafa Coşkun, löseminin çok zor bir hastalık olduğunu dile getirerek, yakın çevrenin ailelere destekte bulunmasının önemli olduğunu söyledi. Oğulları için tırdan oyuncak alacaklarını belirten Coşkun, lösemililerin moral istediğini, bu sebeple bu tür etkinliklerin yapılması gerektiğini ifade etti.

Kendilerine destek olan gönüllülere teşekkür eden anne Songül Coşkun, hastalık sürecinde çok zor günler geçirdiklerini, LÖSEV'in bu süreçte hep yanlarında bulunduğunu kaydetti.

Lösemili Nazmi Coşkun, yardım tırından oyuncak ve kırtasiye malzemeleri alacağını söyledi. Bu tür etkinliklerin yapılmasını isteyen Coşkun, eğlendiklerini ve moral bulduklarını belirtti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sürpriz gelişme: Hamas silah bırakma şartını açıkladı
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?