Akseki'de kar yağışı etkili oluyor

İlçede etkili olan kar yağışı nedeniyle yüksek kesimlerdeki bazı mahallelerin kapalı olan yollarını açma çalışması yürütülüyor

Akseki'de kar yağışı etkili oluyor
Akseki'de kar yağışı etkili oluyor
GİRİŞ 26.11.2014 13:05 GÜNCELLEME 26.11.2014 13:05

Akseki'de dünden bu yana kar yağışı etkili oluyor.

Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinasyonu Yol Şube ekipleri, ilçenin yüksek kesimlerinde kapalı olan 11 mahalle yolunun ulaşıma açılması için çalışma yürütüyor.

İlçe merkezine 55 kilometre mesafedeki Bademli ve Kuyucak mahallelerinde kar kalınlığı yer yer 50 santimetreye ulaştı. Bazı mahallelerde de elektrik ve telefon hatlarında kesinti yaşanıyor.

Sarıhaliller Mahallesi yakınlarında hayvancılık yapan Duran Karaarslan'a ait ahırın çatısının kar nedeniyle çökmesi sonucu 10 kıl keçisi de telef oldu.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Akseki Koordinatörü İbrahim Yılmaz, AA muhabirine, dün başlayan yağışın ardından kar biriken birçok mahalle yolunu temizlediklerini, bugün de ekiplerin yolu kapalı olan mahallelerde çalışma yürüttüklerini söyledi.

İhbar üzerine ekiplerinin çöken ahırın bulunduğu mahalleye gittiklerini anlatan Yılmaz, kar nedeniyle çöken ahırının kaldırıldığını, ahırdaki 100 keçiden 10'unun telef olduğunu kaydetti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu