Kaymakamdan öğretmene "anne" sürprizi

Kars'ın Digor Kaymakamı Bolat, ilçeye bağlı Kocaköy İlkokulu'nda görev yapan öğretmen Arzu Küçükkaraca'nın, Edirne'de yaşayan emekli annesini ilçeye getirdi

Kaymakamdan öğretmene "anne" sürprizi
Kaymakamdan öğretmene "anne" sürprizi
GİRİŞ 26.11.2014 13:44 GÜNCELLEME 26.11.2014 13:44

Digor Kaymakamı İsa Bolat, ilçeye bağlı Kocaköy İlkokulu'nda görev yapan öğretmen Arzu Küçükkaraca'nın, Edirne'nin Keşan ilçesinde yaşayan emekli öğretmen annesini ilçeye getirerek, sürpriz yaptı.

Öğretmenin annesi Nurcan Küçükkaraca, Bolat'ın girişimleriyle ilçede düzenlenen 24 Kasım Öğretmen Günü etkinliğine getirildi.

Gecede yemin eden yeni öğretmen Küçükkaraca, daha sonra kürsüye çıkarak günün anlam ve önemini anlatan bir konuşma yaptı.

Bu sırada sahneden inecekken, sunucunun, "Arzu hocamızı bırakmıyoruz. Kendisini deneyimli bir öğretmenle görüştürmek istiyoruz" ikazıyla yeniden sahneye dönen Küçükkaraca'ya çiçek verildi.

Bu sırada Küçükkaraca, yapılan anonsla içeri giren annesini karşısında görünce büyük heyecan yaşadı.

Bir süre annesine sarılan Küçükkaraca, "Anne, hoşgeldin annecim. Çok teşekkür ederim" diyerek annesinin elini öptü, 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Kızıyla kendisini buluşturanlara teşekkür eden anne Küçükkaraca, Keşan'dan Digor'a geldiğini belirterek, öğretmen bin anne olarak öğretmen bir evlada sahip olduğunu söyledi.

Mutlu ve heyecanlı olduğunu anlatan Küçükkaraca, "Kızım Digor'da sizlerle birlikte yaşıyor. Bu işin mimarı sayın Kaymakamımız İsa Bolat'a, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Yasin Çalışır'a, şube müdürlerine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Beni evladıma kavuşturdular. Büyük bir sürpriz yaptılar. Bana en güzel Öğretmenler Günü hediyesini verdiler. Dilerim bütün anne ve babalar evlatlarına kavuşur" dedi.

Küçükkaraca'nın elini öperek Öğretmenler Günü'nü kutlayan Kaymakam Bolat da bu güzel günde güzel bir ortam oluştuğunu belirtti.

Gönüllerinden bu sürprizi bütün öğretmenlere yapmayı geçtiğini ancak imkanların belli olduğunu ifade eden Bolat, "Yaklaşık 400 öğretmen arkadaşımızın olduğu yerde malumunuz hepinize getiremeyiz. Hoca hanımı annesiyle buluşturma fikri açıkçası benden gelmişti. Bir programda öğretmen arkadaşa 'En büyük sıkıntınız ne' diye sormuştum. O da 'En büyük sıkıntı annemden uzak kalmak' demişti. Biz de arkadaşlara bir arkadaşı temsilen seçin dedik. Her yıl böyle bir şey yapsak epey bir öğretmen arkadaşımızı annesiyle buluştururuz" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Beşiktaş - Ankaragücü! CANLI
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan esprili gönderme: Artık Fenerbahçeli değilim