Amasya Taşova YİBO, Trabzonspor maçına doğru

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Günal: - "Trabzon, diğer branşlarda olduğu gibi hentbolda da zor bir deplasman. Hedeflerimizi tutturmak istiyorsak bu zor deplasmandan puanla dönmek zorundayız"

Amasya Taşova YİBO, Trabzonspor maçına doğru
Amasya Taşova YİBO, Trabzonspor maçına doğru
GİRİŞ 26.11.2014 14:35 GÜNCELLEME 26.11.2014 14:35

Hentbol Erkekler Süper Lig takımlarından Amasya Taşova YİBO, deplasmanda oynayacağı Trabzonspor maçı hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Amasya Taşova YİBO Antrenörü Hakan Günal, yaptığı açıklamada, Mersin Hantaş Sportif maçında alınan galibiyetin ardından takımda morallerin iyi olduğunu belirtti.

Tek sıkıntılarının bu maçta iki oyuncunun sakatlanması olduğunu ifade eden Günal, bu sporcuları Trabzonspor maçına yetiştireceklerini söyledi.

Günal, Trabzonspor'un Konya Selçuklu Belediyespor karşısında beklenmedik şekilde maç kaybettiğini, rakiplerinin mutlaka galibiyet için sahaya çıkacağını dile getirdi.

Zor bir deplasmana gideceklerini vurgulayan Günal, "Trabzon, diğer branşlarda olduğu gibi hentbolda da zor bir deplasman. Hedeflerimizi tutturmak istiyorsak bu zor deplasmandan puanla dönmek zorundayız" diye konuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri
Merak edilen 3 ilin daha anket sonuçları paylaşıldı! Rüzgar tersine döndü