Polisi görünce bonzai paketini yuttu, korkudan hastaneye gitti

Balıkesir'e uyuşturucu getiren ve polis ekiplerini görünce birkaç bonzai paketini yutan şüpheli, bir gün sonra hastaneye başvurarak bunların çıkarılmasını istedi

Polisi görünce bonzai paketini yuttu, korkudan hastaneye gitti
Polisi görünce bonzai paketini yuttu, korkudan hastaneye gitti
GİRİŞ 26.11.2014 16:01 GÜNCELLEME 26.11.2014 16:01

Balıkesir'de, polisin düzenlediği operasyonda korkudan birkaç bonzai paketini yutan ve bir gün sonra hastaneye başvuran şüphelinin midesinden sağlam olarak sadece biri çıkarılabildi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Balıkesir Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, son bir haftada il merkezi ve Edremit ilçesinde uyuşturucu veya uyarıcı madde ticareti yaptığı tespit edilen şüphelilere yönelik planlı operasyon düzenledi.

Ekipler, 6 operasyonda 12 kişiyi gözaltına alarak adli makamlara sevk etti. Bunlardan T.D, M.A, O.D. ve N.P. tutuklandı, diğerleri serbest bırakıldı.

Operasyonlarda, 685 gram esrar, 5,1 gram sentetik kannabinoid (bonzai) ve 154 uyuşturucu hap ele geçirildi.

Yuttuğu poşetlerden bazıları midesinde açıldı

İl merkezine uyuşturucu getirdiği öğrenilen şüphelilerin bulunduğu aracın durdurulduğu bir operasyonda yakalanan S.İ'nin, polisi görünce üzerinde taşıdığı birkaç bonzai paketini yuttuğu öğrenildi. Hayatının riske gireceği korkusuyla ertesi gün Balıkesir Devlet Hastanesi'ne başvuran şüpheli, bunların çıkarılmasını istedi.

Muayenesinde, midesinde yeşil renkli madde içeren ağzı kilitli birkaç poşet olduğunu ve bazılarının açıldığını tespit eden görevliler, polise haber verdi. Hastaneye gelen ekipler, bir gün önce yakaladıkları ancak serbest bırakılan S.İ'yi görünce şaşırdı.

Endoskopik yöntemle zanlının midesindeki uyuşturucuyu temizleyen görevliler, cerrahi müdahaleyle midesinden içinde 3,8 gram bonzai bulunan sağlam bir poşet çıkardı.

S.İ, poşetlerden birkaçının açılması ve maddenin midesine yayılması nedeniyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu
İstanbul Valisi Davut Gül açıkladı: Taksim Meydanı 1 Mayıs kutlamalarına kapalı olacak