Kahramanmaraş'ta 112 Acil Servis çalışanına bıçaklı saldırı

Kayınbiraderi tarafından bıçaklanan acil tıp teknisyeni, ağır yaralandı

Kahramanmaraş'ta 112 Acil Servis çalışanına bıçaklı saldırı
Kahramanmaraş'ta 112 Acil Servis çalışanına bıçaklı saldırı
GİRİŞ 26.11.2014 22:48 GÜNCELLEME 26.11.2014 22:48
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Türkoğlu ilçesinde, kayınbiraderi tarafından bıçaklanan acil tıp teknisyeni, ağır yaralandı.

112 Acil Servis'te acil tıp teknisyeni olarak çalışan Cihan Güler, görev başındayken kayınbiraderi olduğu belirtilen E.E. ile Gaziler Mahallesi'nde buluştu.

Güler ile şizofreni hastası olduğu belirtilen E.E. arasında hastaneye yatırılması konusunda tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine E.E, yanında getirdiği bıçakla eniştesi Güler'i 5 yerinden bıçakladı.

Olay yerinde bulunan meslektaşları tarafından Necip Fazıl Şehir Hastanene kaldırılan Cihan Güler'in hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Bu arada E.E'nin, buluşma öncesinde eniştesini arayıp, "Gelmezsen eşini öldürürüm" diyerek tehdit ettiği ve söz konusu adreste buluşmak istediği, Cihan Güler'in de bu yüzden Gaziler Mahallesi'ne gittiği öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 1
  • CİHAN GÜLER 9 yıl önce Şikayet Et
    vücudumda 8 bıçak darbesi var ve beni bıçaklayan 3 ay önce annesinin boğazını kesti şizofren hastası 30 gün sonra serbest bırakılacak,caza ehliyeti yok ama eger ben intikam alırsam beni hapse atacaklar akıl hastanesi tedavi oldu deyip tabucu ediyor. yaptığı yanına kar kaldı. devlet bana sahip çıkmadı.....
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Saçlarına kına yakıp asker çorbası içtiler: 57. Alay Vefa Yürüyüşü başladı
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?