Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman?

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Asteras ile karşılaşıyor. Yunanistan'da oynanacak Beşiktaş Asteras maçı ne zaman, hangi kanalda olacak?

Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman?
Beşiktaş maçı saat kaçta, hangi kanalda, ne zaman?
GİRİŞ 27.11.2014 16:54 GÜNCELLEME 27.11.2014 16:54

UEFA Avrupa Ligi'nde temsilcilerimizden Beşiktaş, Yunan temsilcisi Asteras ile deplasmanda maça çıkıyor. Beşiktaş Asteras maçı öncesi Beşiktaş grupta 8 puanla Totenham ile beraber zirveyi paylaşırken, Asteras 4 puanla 3. sırada yer alıyor.

Asteras Beşiktaş maçı 27 Kasım Perşembe günü saat 22:05'te şifresiz olarak Star TV kanalında yayınlanacak.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ

Beşiktaş'ın, Yunanistan temsilcisi Asteras ile 27 Kasım Perşembe günü deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi C Grubu 5. maçını Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa yönetecek.

Beşiktaş Kulübü'nden alınan bilgiye göre, Tripolis'teki Theodoros Kolokotronis Stadı'nda saat 22.05'te oynanacak karşılaşmada Sousa'nın yardımcılıklarını Rui Licino Barbosa Tavares ile Alvaro Daniel Carvalho Mesquita yapacak. Maçın dördüncü hakemliğini ise Antonio ManuelAlbine Godinho üstlenecek.

Grubunda yaptığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplayan ve İngiltere'nin Tottenham Hotspur takımıyla zirveyi paylaşan Beşiktaş'ın, gruptan çıkmak için Asteras karşısında bir puan alması yeterli olacak.

Theodoros Kolokotronis Stadı'nda saat 22.05'te başlayacak mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu'ndan Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa yönetecek. Sousa'nın yardımcılıklarını Rui Licino Barbosa Tavares ile Alvaro Daniel Carvalho Mesquita yapacak. 4. hakem olarak Antonio Manuel Albine Godinho'nın görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise; Artur Manuel Ribeiro Soares Dias ile Marco Bruno Santos Ferreira.

Senegalli DembaBa'nın Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarında attığı goller...

Beşiktaş - Feyenoord: 3-1 (3 gol)
Tottenham Hotspur - Beşiktaş: 1-1 (1 gol)
Partizan - Beşiktaş: 0-4 (1 gol)
Beşiktaş - Partizan: 2-1 (2 gol)

Demba Ba, Beşiktaş'ta Ricardo Quaresma'nın bir sezonda Avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcu rekorunu ele geçirdi. Quaresma, siyah-beyazlı formayla Avrupa kupalarında bir sezonda 5 gol atmıştı.

UEFA AVRUPA LİGİ C GRUBU puan durumu

Beşiktaş      8 puan

Tottenham   8 puan

Tripolis        4 puan

Partizan      1 puan

Bilic: Çok zor bir maça çıkacağız

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, UEFA Avrupa Ligi C Grubu'nda deplasmanda Yunanistan'ın Asteras takımıyla oynayacakları maçın sonucunda gruptan çıkmayı garantileyecek skoru almak istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın oynanacağı Theodoros Kolokotronis Stadı'nda düzenlenen basın toplantısına futbolcu Serdar Kurtuluş'la katılan Bilic, gruptan çıkmak için üç takımın şansı olduğunu hatırlatarak, şu ifadelerini kullandı:

"İyi bir pozisyondayız ama her şey değişebilir. İyi bir rakip ve iyi organize oluyorlar. Kendi sahalarında iyi oynuyorlar. Oldukça zor maç olacak. Kazanmak için, gruptan çıkmayı garantilemek için sahaya çıkacağız. Son maçı beklemek bizim açımızdan iyi olmaz. Rakibe saygı duyuyoruz. Biz de iyi bir çıkış içerisindeyiz. Türkiye'de lideriz, Avrupa'da zirvedeyiz. Yine iyi bir maç oynayıp, yapmamız gerekeni yapacağız."

"Bir puan için oynamayacağız"

Siyah-beyazlı takımın teknik direktörü, gruptan çıkmak için kendilerine bir puanın yettiğini ancak sahaya beraberlik için çıkmayacaklarını dile getirdi.

Tecrübeli teknik adam, maçtaki oyun planını açıklayamayacağını aktararak, şunları söyledi:

"Bir puanın bize yetmesi üzerimizdeki gerginliği alıyor. İtalyanlar 20 yıl önce bir puan kendilerine yettiği zaman bunun için oynardı. Ya da bunun en iyi örneği Yunanistan Milli Takımı. 2004'ten bu yana bu kadar sert savunma yapan bir takım görmedim. Bir puanın bize yetiyor olması oyun planımızı değiştirmez. Türkiye'de çoğu takıma karşı hücum oynuyoruz. Antrenman sistemimiz de bu yönde. Oyun planımızı değiştirmemiz söz konusu değil. Tabii ki çılgın da oynamayacağız."

"Şampiyonlukları konuşmak için çok erken"

Bir basın mensubunun "Türkiye'de mi Avrupa'da mı şampiyon olmak isterseniz?" şeklindeki sorusu üzerine, Bilic şunları kaydetti:

"Büyük hedeflerimiz var. Ligde ve Avrupa'da şampiyon olmak harika olur ama kibirli davranmak istemiyoruz. Bunun için çok erken bir dönemdeyiz. Kasım ayında olduğumuzu unutmamalıyız. Şampiyonluklardan bahsetmek için çok erken. Şimdiden şubat ve mart aylarını düşünmeye başlarsak başarılı olamayız. Türkiye'de her takım için lig önemli hedef. Ama bu bizim için Avrupa'nın önemsiz olduğu anlamına gelmez."

"Franco'nun dönmesinden memnunum"

Hırvat teknik adam, Kasımpaşa maçında kırmızı kart cezalısı olduğu için oynayamayan savunma oyuncu Pedro Franco'nun takıma dönüşünden memnun olduğunu dile getirdi.

Galatasaray derbisine kadar zorlu bir maç temposuna girdiklerini vurgulayan Bilic, "Pedro'nun dönmesinden memnunum. Kasımpaşa maçında da önemli savunma yaptık. Kazanma şansımızı azaltmadan, akıllı rotasyonlar yapmalıyız. Bu sadece Pedro'nun pozisyonu için değil, her mevki için geçerli" diyerek sözlerini tamamladı.

Serdar: "Gruptan lider çıkmak istiyoruz"

Siyah-beyazlı futbolcu Serdar Kurutuluş, çok yoğun bir maç temposuna girdiklerini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"Asteras maçı bizim için çok önemli. İyi bir başlangıç yaptık. Asteras takımı ciddiye alınması gereken bir rakip. Oynama imkanı verdiğinizde çok iyi oynuyorlar. En tehlikeli silahları kontra ataklar. Zorlu bir mücadele olacak. Bizim takım olarak ne yaptığımız önemli. İyi mücadele edip Beşiktaş'a yakışır futbolla kazanmak istiyoruz. Lider olarak dönmeyi amaçlıyoruz. Ülke puanını da yükseltmek önemli. Umarım ülkemize güzel döneriz."

Serdar son zamanlardaki performansıyla ilgili soruya, "Takım oyuncusuyum. Önemli olan sahaya çıkıp en iyisini yapmak. Her zaman bunun için sahaya çıkıyorum ve takım da kazanınca mutlu oluyorum" cevabını verdi.

Beşiktaş'tan UEFA'ya çağrı: Önlem alın

Beşiktaş'ta 2. başkan Ahmet Nur Çebi, UEFA'dan Asteras Tripolis maçı için güvenlik önlemlerinin artırılmasını talep ettiklerini söyledi.

 "ASTERAS VE TOTTENHAM'I YENİP LİDER ÇIKMAK İSTİYORUZ"

Kalamata'ya inişte basın mensuplarına konuşan Çebi, "Çok sık maç süreci geçireceğiz. Takımın yorgunlukları olacak. İnşallah bunları aşarız. Rakiplerinizi küçümsemeyeceksiniz. Asteras, Türkiye'ye geldiğinde rahat kazanabileceğimiz maçtan beraberlik ile ayrıldık. Asteras ve Tottenham maçını alarak gruptan lider çıkmak istiyoruz" dedi.

"UEFA'YA HASSASİYETİMİZİ BİLDİRDİK"

Çebi, Galatasaray - Kızılyıldız basketbol maçı öncesi Kızılyıldız taraftarı Marko İvkoviç'in öldürülmesinin tepkilerinin Yunanistan'da da yoğunlaşması ile ilgili soruya, "Sosyal medyada yazılanlara karşı UEFA'ya güvenlik açısından hassasiyetimizi ilettik. Bunun dışında sorun olacağını düşünmüyorum. Spor kardeşliktir. Maç seyretmeye gelen bir insanın başına bunun gelmesi çok üzücüdür. Bunlar son bulmalıdır. Olmuş bir olay ama olmaması gerekirdi. Biz herkes ile kardeşiz. Beşiktaş, dünya çapında sevilen bir takımdır" diye cevap verdi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son Dakika: ABD’li heyetten Ankara’ya F-16 ziyareti!
Meteoroloji'den uyarı! Kara bulut gibi çökecek! Dışarı çıkmayın...