"Hırsız" diye darbettiler

Konya'da bir apartmandan kaçan hırsızlık şüphelisini arayan mahallesi sakinleri, hırsız zannettikleri Suriye uyruklu kişiyi darbetti

"Hırsız" diye darbettiler
"Hırsız" diye darbettiler
GİRİŞ 27.11.2014 11:37 GÜNCELLEME 27.11.2014 11:37

Konya'da bir apartmandan kaçan hırsızlık şüphelisini arayan mahallesi sakinleri, hırsız sandıkları Suriye uyruklu kişiyi darbetti.

Alınan bilgiye göre, merkez Meram ilçesi Abdulaziz Mahallesi'nde apartmanda vatandaşlar, şüpheli bir kişinin bazı evlerin kapılarını zorlayarak açmaya çalıştığını fark etti.

Bunun üzerine şüphelinin peşine düşen mahalle sakinlerinin kovaladığı kişi, bir süre sonra gözden kayboldu. Bu sırada vatandaşlar, olayın olduğu bölgede karşılarına çıkan ve şüpheliye benzettikleri Suriye uyruklu Sait Muhammed'i durdurarak darp etmeye başladı.

Mahallelilerin arasında kalan Muhammed, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaralanan Sait Muhammed, ambulansla Konya Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

Sait Muhammed'in ifadesinde, gece Hatay'a otobüs biletinin olduğunu, otobüs terminaline gitmek için evinden çıktığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
2024 Volkswagen Tiguan satışa sunuldu! İşte fiyatı
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor