Her yerde kar var, Marmaris'te deniz keyfi yaşanıyor

Ülkenin birçok yöresinde kar yağışı etkili olup sıcaklıklar sıfırın altında seyrederken, gözde turizm merkezlerinden Marmaris'te vatandaşlar denizde yüzmenin keyfini çıkardı

Her yerde kar var, Marmaris'te deniz keyfi yaşanıyor
Her yerde kar var, Marmaris'te deniz keyfi yaşanıyor
GİRİŞ 27.11.2014 12:54 GÜNCELLEME 27.11.2014 12:54

Türkiye'nin birçok yöresinde kar yağışı ve olumsuz hava koşulları etkili olurken, Güney Ege'nin gözde turizm merkezi Marmaris'te vatandaşlar denize girdi, sahilde güneşlendi.

Marmaris Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, turistik ilçede hava sıcaklığı 20, deniz suyu sıcaklığı ise 19 dereceyi buldu.

Havanın sıcak olması fırsat bilen vatandaşlar sahilde yürüyüş yaptı, güneşlendi. Bazıları ise denize girerek yazdan kalma günün tadını çıkardı. Balık tutkunları da oltalarını denize atarak bir yandan güneşlendi, bir yandan da kısmetini bekledi. Öğle tatiliyle çok sayıda öğrenci ve çalışan da plaja gelerek eğlenceli zaman geçirdi.

Arkadaşlarıyla Marmaris Halk Plajı'nda yüzen Nafiz Saatçıoğlu, Türkiye'nin birçok yerinde kar yağarken, Marmaris'te denize girmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Denizin çok güzel olduğunu belirten Saatçıoğlu, "Denizde yüzmeyi çok seviyoruz. Güneş açtığı zaman hemen sahile koşuyoruz. Böyle bir yer bulunmaz, her şeyi ile mükemmel. Marmaris'te yaşadığımız için kendimizi şanslı hissediyoruz" dedi.

Meteoroloji yetkilileri, ilçede sıcak havanın hafta boyunca etkili olacağını, sıcaklığın 21 derece civarında seyredeceğini bildirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrailli esir Goldberg-Polin'in açıklamasını yayınladı
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar