Bodrum'da yazdan kalma bir gün yaşanıyor

Hava sıcaklığının 18 derece ölçüldüğü Bodrum'da bazı vatandaşlar denize girdi, bazıları sahilde balık tutarak güneşlendi

Bodrum'da yazdan kalma bir gün yaşanıyor
Bodrum'da yazdan kalma bir gün yaşanıyor
GİRİŞ 27.11.2014 15:21 GÜNCELLEME 27.11.2014 15:21

Bodrum'da yazdan kalma bir gün yaşandı.

AA muhabirinin Bodrum Meteoroloji Müdürlüğü yetkililerinden edindiği bilgiye göre, ilçede hava sıcaklığı 18, deniz suyu sıcaklığı ise 16 derece ölçüldü.

Güneşli ve sıcak havayı fırsat bilen vatandaşlar, sabah saatlerinden itibaren Kumbahçe, Paşatarlası ve Gümbet sahillerinde yoğunluk oluşturdu. Bazı vatandaşlar güneşli havada denize girerken, bazıları da sahil kenarlarındaki kafe ve restoranlarda oturarak keyifli zaman geçirdi. Bazıları ise sahil kenarında balık tutmayı tercih etti.

"Diğer bölgeler soğuk havaya teslim"

Güneşli havayı denize girerek değerlendiren Emrah Öner, her sabah denize girerek güne başladığını belirterek, "Bu güzel havada denizin tadını çıkartıyorum. Diğer bölgeler soğuk havaya teslim ama Bodrum çok güzel. Denize girmeye devam edeceğim" dedi.

Sahilde arkadaşlarıyla oturan Hatice Özdoğan ise Bodrum'da yaşamanın bir ayrıcalık olduğunu, bundan yararlandıklarını söyledi. Özdoğan, "Burada deniz girenleri seyrediyoruz. Türkiye'nin birçok bölgesinde kara kış yaşanıyor. Biz burada neredeyse kısa kolla güneşleneceğiz" diye konuştu.

Ankara'dan 25 gün önce Bodrum'a gelerek yerleştiğini ifade eden Gülşen Çatakkaya ise şöyle konuştu:

"Burada yaşamaktan o kadar çok mutluyum ki anlatamam. Her gün arkadaşlarımla buraya geliyoruz ve güneşleniyoruz. Ailem Ankara'da ancak ben buradayım. İnanılmaz güzel bir hava yaşıyoruz. Ankara'daki aileme buradan fotoğraf yolluyorum, onları kıskandırıyorum. Emekliliğin tadını çıkartıyorum."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi