Bağcılar Belediyesi, emniyete 10 motosiklet hibe etti

Bağcılar Belediyesi, ilçe emniyet müdürlüğüne 10 motosiklet hibe etti.

Bağcılar Belediyesi, emniyete 10 motosiklet hibe etti
Bağcılar Belediyesi, emniyete 10 motosiklet hibe etti
GİRİŞ 27.11.2014 16:37 GÜNCELLEME 27.11.2014 16:37

Bağcılar Meydanı'ndaki törende konuşan Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı, 800 bine varan nüfusla İstanbul'un en kalabalık ilçesi olduklarını hatırlattı.

İlçenin huzuru ve güvenliğini sağlamak için ilçe emniyet müdürlüğüne ihtiyaç duyduğu ekipmanları temin etme konusunda katkıda bulunmaya çalıştıklarını ifade eden Çağırıcı, çalışmalarının verimli olması için güvenliğin tam sağlanması gerektiğine dikkati çekti.

Çağırıcı, geçmişte 16 araç hibe ettikleri Bağcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne şimdi de olay bölgesine daha hızlı ulaşabilmeleri için 10 motosiklet verdiklerini belirtti.

Bağcılar İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı, uzun süredir eksikliğini duydukları motorize birliklerin göreve başlamasının mutluluğunu ve heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Bursalı, motosikletlerin alınması ve ekiplerin teçhizatlarının tamamlanması noktasında katkıları bulunan Çağırıcı'ya teşekkür etti.

İstanbul Emniyet Müdür Yardımcısı Mehmet Murat Ulucan da konuşmaların ardından Lokman Çağırıcı'ya teşekkür plaketi sundu.

Törende kurdele kesimi sonrası ekipler, hibe edilen motosikletlerle meydanda tur attı.

Törene, Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, AK Parti İlçe Başkanı İsmet Öztürk, il emniyet müdür yardımcıları Bahattin Küçük ve Erkin Adalar, Emniyet Müdürlüğü Basın Halkla İlişkiler Şube Müdürü Haydar Özdemir, Asayiş Şube Müdürü Yusuf Bengül ve Önleyici Hizmetler Şube Müdürü Bülent Ay da katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
Uzmanından bomba iddia! Türkiye petrol üretiminde Orta Doğu ülkelerine ortak olacak