Bağcılar Belediyesi'nden Emniyete 10 motosiklet

Bağcılar Belediyesi, İlçe Emniyet Müdürlüğü hizmetine sunulmak üzere 10 motosiklet aldı.

Bağcılar Belediyesi'nden Emniyete 10 motosiklet
Bağcılar Belediyesi'nden Emniyete 10 motosiklet
GİRİŞ 27.11.2014 17:35 GÜNCELLEME 27.11.2014 17:35

Bağcılar Meydanı’nda düzenlenen törende konuşan Bağcılar Kaymakamı Erdal Çakır, devletin halkına hayat, eğitim, sağlık ve adalet gibi tüm hakkı sunmak zorunda olduğunu belirterek, tüm hizmetlerin birbirleriyle ilişkili olduğunun altını çizdi.  Çakır, “Daha önce konuştuğumuz bu konu şimdi hayata geçirildi. Evvela Belediye Başkanımız Sayın Lokman Çağırıcı’ya ilçemizdeki başarısından dolayı ve tüm emniyet mensuplarımıza yüreklerini ortaya koydukları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Bağcılar’ın 752 bin 250 nüfusla İstanbul’un en kalabalık ilçesi olduğunu söyleyen Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı da çalışmalarından dolayı İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı’ya teşekkür etti. 

32 KİŞİLİK TİMİMİZ İLK KEZ GÖREVE BAŞLIYOR

Programın sonunda kurdele kesimi yapılarak motosikletlerin teslimi gerçekleştirildi. İlçe Emniyet Müdürü Erden Bursalı da özlemini çektikleri 32 kişilik personeli olan, Devriye Ekipler Amirliği Motosikletli Polis Timi’nin göreve başlamasının ilk günü olduğunu söyledi. Asayişten Sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Murat Ulucan da emniyete hizmetlerinden dolayı Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı’Ya bir plaket verdi.

Konuşmaların ardından timlerin sundukları motosikletli gösterisi davetliler tarafından alkışlandı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı hayatını kaybetti
Erdoğan-Özel görüşmesine CHP'den ilk itiraz Kılıçdaroğlu'ndan geldi