Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi

Tavşanlı ilçesinde öğrencileri tarafından darbedilen öğretmene, aynı okulun talebeleri olayı protesto ederek sahip çıktı

Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi
Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi
GİRİŞ 27.11.2014 18:50 GÜNCELLEME 27.11.2014 18:50

Kütahya'nın Tavşanlı ilçesindeki teknik ve endüstri meslek lisesinde öğrencileri tarafından dövülen öğretmen Kazım Sezer'e (46), aynı okulun talebeleri, tedavi gördüğü hastaneye kadar yürüyerek olaya tepki gösterdi.

Tavşanlı Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi öğrencileri, okul önünde toplandı. Daha sonra yürüyüşe geçen ve "Öğretmene vuran eller kırılsın" sloganı atan öğrenciler, Sezer'in tedavi gördüğü hastane önüne kadar geldi. Öğretmenlerine sahip çıkan öğrenciler, olayı protesto ederek, dağıldı.

Dün, Tavşanlı Endüstri Meslek Lisesi'nde okuyan dört 11. sınıf öğrencisi, ders saatleri içerisinde okuldan çıkmak istemiş, o sırada okuldaki nöbetçi öğretmen Kazım Sezer, ders saati olduğunu belirterek öğrencilerin okuldan çıkmasına izin vermemiş, tartışma üzerine öğrencilerin Sezer'i darp ettiği ve ayağını kırdıkları iddia edilmişti. Sezer, 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından Doç. Dr. Mustafa Kalemli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınmış, polis, olaya karışan 4 öğrenciyi emniyete götürmüştü. Öğrenciler, emniyetteki işlemlerinin ardından sevk edildikleri mahkemece denetimli serbestlik uygulaması kapsamında serbest bırakılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler
TÜİK son verileri paylaştı! Hangi ilin nüfusu ne kadar oldu...