Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması

Ermenek'teki maden ocağında cansız bedenlerine ulaşılan 10 işçinin ölüm nedeni ve zamanıyla ilgili adli tıp raporunun henüz hazırlanmadığı öğrenildi

Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması
Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması
GİRİŞ 28.11.2014 13:44 GÜNCELLEME 28.11.2014 13:44

Ermenek ilçesindeki maden ocağında cansız bedenlerine ulaşılan 10 işçinin ölüm nedeni ve zamanıyla ilgili adli tıp raporunun henüz hazırlanmadığı bildirildi.

AA muhabirinin Ermenek Adliyesi yetkililerinden aldığı bilgiye göre, işçilerin kesin ölüm nedenlerinin düzenlenecek adli tıp raporunun ardından belirleneceği öğrenildi.

Madende cansız bedenlerine ulaşılan işçilerin kesin ölüm sebebi ile ölüm zamanları hususlarında, alınan kan, idrar, safra ve iç organ örneklerinin toksikolojik ve histopatolojik incelemeler tamamlandıktan sonra Adli Tıp Kurumu görevlilerince rapor düzenleneceği belirtildi.

Yetkililer, işçilerin ölüm sebebi ve zamanıyla ilgili henüz adli tıp raporunun bulunmadığını vurguladı. Ermenek ilçesinde, su baskını nedeniyle 28 Ekim'de mahsur kalan 18 işçiden, halen devam eden çalışmalar kapsamında 10'unun cansız bedenine ulaşılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Menzil Cemaati'nden 'yerel seçim' kararı!
PKK destekçileri İmamoğlu'na oy verecek! Altan Tan'dan çarpıcı açıklama