Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, ''Papa Türkiye için değil, Cumhurbaşkanının daveti için değil, Patrikhane için geliyor'' değerlendirmesini yaptı.

Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:
Saadet Partisi Genel Başkanı Kamalak:
GİRİŞ 28.11.2014 16:02 GÜNCELLEME 28.11.2014 16:02

Saadet Partisi'nden yapılan yazılı açıklamada, Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısının parti genel merkezinde yapıldığı, toplantıya Genel Başkan Kamalak, genel başkan yardımcıları, yüksek disiplin kurulu üyeleri ve GİK üyelerinin katıldığı bildirildi.

Kamalak'ın toplantıda yaptığı konuşmada, Papa Franciscus'un Türkiye'ye gelişini değerlendirerek, Papa'nın Türkiye gezisinin turistik bir gezi olmadığını ifade ettiği kaydedildi.

Kamalak, ''Çok önemli hedefleri ve amaçları vardır. En önemlisi de Ekümenik diyerek patrikhaneye özel statü vermektir. Papa Türkiye için değil, Cumhurbaşkanının daveti için değil, Patrikhane için geliyor'' değerlendirmesinde bulundu.

Öte yandan, Tunceli ile ilgili tartışmalara da değinen Kamalak, ''Eğer bir ülkede, herhangi bir insan o ülkenin sınırları içinde herhangi bir yere gidemiyorsa, bunun sorumluluğu o iktidara aittir'' ifadesini kullandı.

Kamalak, dört eski bakan ile ilgili TBMM Soruşturma Komisyonu haberlerine yayın yasağı konulmasını da eleştirdi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Dilan Polat davasında yeni gelişme: Vergi suçundan tahliye edildiler
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum