Mersin'deki silahlı kavga

İş yeri sahibi ile oğlunu vurarak yaraladığı iddiasıyla aranan bekçi yakalandı

Mersin'deki silahlı kavga
Mersin'deki silahlı kavga
GİRİŞ 28.11.2014 16:43 GÜNCELLEME 28.11.2014 16:43

Mersin'de bir oto galeride tartıştığı iş yeri sahibi ile oğlunu vurarak yaraladığı iddiasıyla aranan bekçi, yakalandı.

Mersin Otogarı yanındaki bir oto galeride bekçi olarak çalışan İzzet A'nın iş yeri sahibi Yasin Koçak ve oğlu Harun Koçak'ı tabancayla yaralaması olayını araştıran polis ekipleri kaçan zanlıyı suç aleti tabancayla yakaladı.

İfadesinde patronlarının kaybolan çöp kovası yüzünden kendisini "hırsızlıkla" suçlamasına öfkelenerek olayı gerçekleştirdiğini itiraf eden İzzit A, emniyetteki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Kavga anı kameralarda

Öte yandan oto galeride meydana gelen silahlı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde bekçi İzzet A, galeri sahibi Yasin Koçak'ın boynuna 1 el ateş ediyor. Koçak'ın aldığı kurşun yarasıyla yere yığıldığı görülüyor. Ardından olaya müdahale eden Koçak'ın oğlu Harun Koçak'a ateş açmaya başlayan bekçi, ilk kurşunla yere yıkılan gencin yanına giderek yakın mesafeden bir kaç el daha ateş ediyor.

Oğul Koçak ise yerde şüpheliye tekme atarak direnmeye çalışıyor. Toplam 8 el ateş eden bekçi İzzet. A, daha sonra silahıyla birlikte kaçıyor.

Mersin'de bir oto galeride bekçi olarak çalışan kişi, 6 Kasım'da tartıştığı iş yeri sahibi ve oğlunu tabancayla vurarak, yaralamış, olay sonrası kaçan zanlının bulunması için çalışma başlatılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Gaziosmanpaşa'daki toprak kaymasının yaşandığı anlar ortaya çıktı!
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı