Uşak Valiliğinden "risk atındaki çocuklar" raporu

Uşak Valisi Seddar Yavuz, il genelinde sürdürdükleri çalışma ile risk altında olduğu düşünülen çocuklara yönelik yürütülen çalışmaların tamamlandığını bildirdi

Uşak Valiliğinden "risk atındaki çocuklar" raporu
Uşak Valiliğinden "risk atındaki çocuklar" raporu
GİRİŞ 28.11.2014 16:50 GÜNCELLEME 28.11.2014 16:50

Uşak Valisi Seddar Yavuz, il genelinde sürdürdükleri çalışma ile risk altında olduğu düşünülen çocuklara yönelik yürütülen çalışmaların tamamlandığını bildirdi.

Uşak Kız Meslek Lisesi'nde rehber öğretmenlere biraraya gelen Vali Yavuz, eğitim-öğretimde kalitenin artırılması noktasında rehber öğretmenlere önemli görevler düştüğünü belirtti.

Yavuz, rehberlik öğretmenlerinin gayretleri ile, bir süredir il genelinde sürdürdükleri çalışma ile risk altında olduğu düşünülen çocukların tek tek incelenerek ne tür risklerle karşı karşıya bulunduklarına dair çalışmaların rapor haline getirildiğini kaydetti.

Aile mahremiyetine ve kişisel bilgilerin gizliliği esasına riayet edilerek hazırlanan raporla ilgili kamuoyuna çok fazla bilgi aktarılmasının çalışmanın özüne uygun düşmeyeceğini ifade eden Vali Yavuz bu konuda hassas davranacaklarını kaydetti.

Vali Yavuz, "İlimizde intihar olaylarının önüne geçmek, madde bağımlılığını engellemek, çete oluşumu gibi davranışları daha başlangıcında sonlandırmak için emniyetimiz büyük gayret gösteriyor. Okul önlerinde öğrencilerimizi kötü yola çekme girişimlerini engellemek, okulla alakası olmayan art niyetli kişilerin birikmesinin önüne geçtik. Bu konuda 60’ın üzerindeki kişiye idari yaptırım uyguladık. Şimdi risk altında olduğumuz çocuklarımıza yönelik bir çalışma yürüteceğiz" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı! İran ve ABD'den peş peşe açıklamalar
Harita paylaşıldı! 45 il için peş peşe uyarılar