Taksi tarifelerine dev zam!

Ankara'da taksilerin taksimetre açılış ücreti 2,70 TL'den 3,10 TL'ye, kilometre başına ücret de 2,40 TL'den 2,70 TL'ye çıktı.

Taksi tarifelerine dev zam!
Taksi tarifelerine dev zam!
GİRİŞ 29.11.2014 00:55 GÜNCELLEME 29.11.2014 10:33
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Akşam saatlerinde Yenimahalle Halil Sezai Erkut Caddesi'nde toplanan 7 binden fazla taksiye, Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odasından gelen görevliler tarafından taksimetre ayarı yapıldı. 

'AKARYAKIT FİYATLARINA GÖRE ZAM DÜŞÜK'

Ankara Umum Otomobilciler ve Şoförler Odası Başkanvekili İzzet Yıldırım, taksimetre ücretlerine 2 yıl aradan sonra yüzde 12-13 zam yaptıklarını söyledi. Akaryakıt fiyatlarının sürekli yükseldiğini belirten Yıldırım, buna karşın taksimetre ücretlerindeki artışın daha düşük olduğunu vurguladı.

Vatandaşı düşündükleri için zam oranını düşük tuttuklarını kaydeden Yıldırım, bu gece sabaha kadar ve yarın tüm gün ayarlamaları yapacaklarını, zamlı tarifelerin bugünden başlayarak geçerli olacağını dile getirdi.

YORUMLAR 4
  • osman 9 yıl önce Şikayet Et
    bravo dünyada petrol fiyatları yerde siz zam yapıyorsunuz
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    yuh yalana bak akaryakıt fiyatları yükseliyormuş hergün indirim oluyor benzin 5 tl yi geçmişti şimdi 4,5 tl nin altına inmiş mazot 4,5 tl yi geçmişti şimdi 3,90 tl ye satıyorlar gaz desen 2 küsür tl utanmadan arlanmadan yalandan zam yapıyorlar şikayet edin arkadaş iptal etsinler yada hiç binmeyin ben hayatımda 2 3 kere kullandım taksiyi binmeyin bak bakim nasıl iniyor o fiyatlar fiyta bak 1 km de 1 litre benzin harcıyor km fiyatına bak ozaman dolmuşlarda fiyatları yükseltsin herkez araba alsın sonra trafik felç olsun
    Cevapla
  • akaryakıt fiyatı mı yükselmiş? 9 yıl önce Şikayet Et
    Son 2 yılda akaryakıt fiyatı yükselmemiş aksine düşmüş. Ama o taksici baronu bizi aptal yerine koyuyor
    Cevapla
  • akif 9 yıl önce Şikayet Et
    toklar adamlar bi hafta taksiye binmeyin protesto edin bak ne hale geliyorlar
    Cevapla