Papa Franciscus İstanbul'da

Katolik dünyasının ruhani lideri ve Vatikan Devlet Başkanı Papa Franciscus'un İstanbul'daki programları sırasında konaklayacağı Harbiye'deki Vatikan Temsilciliği etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı.

Papa Franciscus İstanbul'da
Papa Franciscus İstanbul'da
GİRİŞ 29.11.2014 11:12 GÜNCELLEME 29.11.2014 11:12

Temsilciliğin bulunduğu Papa Roncalli Sokak'a çıkan bütün yollar yaya ve araç trafiğine kapatılırken, Franciscus'un Harbiye'deki Saint Esprit Kilisesi'nde katılacağı ayin için Cumhuriyet Caddesi kaldırımlar ile yol arasında demir bariyerler konuldu.

Harbiye güzergahındaki Refik Saydam ve Evliya Çelebi caddeleri ile Tarlabaşı Bulvarı boyunca trafik ekipleri güvenlik önlemi aldı. TRT İstanbul Radyosu önünde ise basın mensuplarının kiliseye girişinden görüntü alabilmeleri için yer ayrıldı.

Papa Franciscus, Ayasofya Müzesi'ni ve Sultanahmet Camisi'ni ziyaretinin ardından Vatikan Temsilciliği'ne gelecek. Burada bir süre kalacak olan Papa Franciscus, Saint Esprit Kilisesi'ndeki ayine katılacak. Papa, ayinin ardından yeniden temsilciliğe gelerek bir süre burada dinlendikten sonra Fener Rum Patrikhanesi'ne geçecek.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
MHP'den Yeniden Refah açıklaması! Dikkat çeken Milli Görüş çıkışı
Emeklilere promosyon ödemesinde yeni gelişme! Anlaşma imzalandı! SGK 19 bankayı duyurdu