SGK'da görevde yükselme için "6 ay şartı" getirildi

Sosyal Güvenlik Kurumunda (SGK) görevde yükselme suretiyle şube müdürü, sosyal güvenlik merkezi müdürü ile müdür yardımcısı, uzman ve şef olarak atanabilmek için aranan hizmet süresinin en az 6 ayının, kurumda geçirilmiş olması şartı getirildi.

SGK'da görevde yükselme için "6 ay şartı" getirildi
SGK'da görevde yükselme için "6 ay şartı" getirildi
GİRİŞ 29.11.2014 11:17 GÜNCELLEME 29.11.2014 11:17

"Sosyal Güvenlik Kurumu Personeli Görevde Yükselme ve Unvan Değişikliliği Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik", Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı.

Buna göre, SGK'da görevde yükselmeye tabi kadrolar arasında "çözümleyici", unvan değişikliği yapılabilecek kadrolar arasına ise "aktüer, grafiker, matematikçi" eklendi.

Görevde yükselme suretiyle şube müdürü, sosyal güvenlik merkezi müdürü ve müdür yardımcısı, uzman, şef ve çözümleyici kadrolarına başvurabilmek için aranan hizmet süresinin en az 6 ayının SGK'da geçirilmiş olması şartı getirildi. Memur ile veri hazırlama ve kontrol işletmeni kadrosu için de kurumda en az 6 ay çalışılmış olması istendi.

Şube müdürü, sosyal güvenlik merkezi müdürü ile uzmanlık için başvurabilecek kadrolar arasına "grafiker ve biyolog", sosyal güvenlik merkezi müdür yardımcılığı için başvurabilecekler arasına "grafiker, biyolog ve aktüer", şef kadrosu için başvurabilecekler arasına da "grafiker" unvanları eklendi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Rekorları altüst etti! Mükafatı kaptı: Okan Buruk'a yüzde 150 zam
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!