Papa düşme tehlikesi geçirdi

İstanbul'a gelen Papa Francesco, yürürüken düşme tehlikesi geçirdi.

GİRİŞ 29.11.2014 11:17 GÜNCELLEME 29.11.2014 16:07
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul'a gelen Papa Francesco, Atatürk Havalimanı'nda yürürken düşme tehlikesi geçirdi. Korumalar Papa'ya müdahale etmek istedi. İstanbul valisi Vasip Şahin anında müdahale ederek Papa'yı tuttu ve Papa toparlanarak yürümeye devam etti.

YORUMLAR 3
  • ebu bekir bagdadi 9 yıl önce Şikayet Et
    dunyayi kana bulayan hacli lideri gelince herkes saygi sevgiyle karsiliyor.irak ve sam islam devletinin lideri halife bagdadiyi turkiyeye bile sokmassiniz degil mi?sizin ne oldugunuz zaten belli.amaciniz uzum yemek falan degil bagciyi dovmek.eger isid kan doken bir orgutse, papanin haclilari ne peki?soruyorum size?hesap gunu hesaplasacagiz.ondan oncede hesaplasacagiz. siz sokmuyorsaniz biz zorla girecegiz istanbula. tevhid sancagini dikecegiz.
    Cevapla
  • Bilge Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    Bağdadi sen herhalde dünyada sadece Müslüman ve kafir var sanıyorsun. Arada bir de münafık var onuda say. Gösterilen saygı papaya değil 2 milyar kişinin inancına gösteriliyor. Hristiyanlar bu devirde kendilerini gizlemeyi çok iyi biliyorlar, yoksa abda-ışid-israil vs bunların hepsi aynı amaca hizmet ediyor. Hesap günü gelince hepsinin hesabı görülecek elbet
    Cevapla
  • Abdullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Yoo, düşmüyormuş ki. Kendi toparlandıktan sonra tuttular.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Turgut Altınok, Antalya'da 600 dairesi olduğu iddialarına resmi belgelerle cevap verdi
İstanbul'a yeni tünel: Süre 30 dakika kısalacak, açılış tarihi belli oldu!