Gencebay'dan Erdoğan'a 'Batsın Bu Dünya' cevabı

Orhan Gencebay, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın şarkısına atıf yaparak "Batsın Bu Dünya" demesini yorumladı.

Gencebay'dan Erdoğan'a 'Batsın Bu Dünya' cevabı
Gencebay'dan Erdoğan'a 'Batsın Bu Dünya' cevabı
GİRİŞ 30.11.2014 13:50 GÜNCELLEME 30.11.2014 14:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Arabesk müziğin "Baba" lakaplı sanatçısı Orhan Gencebay, önceki gün hayat arkadaşı Sevim Emre ile birlikte Nişantaşı'da görüntülendi.

Gazetecileri karşısında gören Gencebay, geçen gün Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın isim vererek "Orhan Gencebay'ın şarkısında dediği gibi Batsın Bu Dünya" sözünün hatırlatılması üzerine açıklama yaptı.

Gencebay "Şarkı benden çıktı, sevenleri oldu. Herkesin kendi anılarında yer ediyor. Sağolsunlar cumhurbaşkanımız da kullanmışlar, herhalde gerekti ki kullandı. Sonuçta şarkı barışı kardeşliği mutlu bir dünyayı anlatan bir şarkıdır" dedi.

Gencebay, şarkının mesajıyla alakalı şunları söyledi: "Şarkı 1970'lere dayanır. 70'lerde sol-sağ olayları vardı. O nedenle yapmıştım, böyle dünya olacaksa yenisini kuralım diye. Bunun cumhurbaşkanımızca kullanılması günümüzde de bu değerlere ihtiyacımız olduğu anlamına gelir."

KAYNAK: SABAH
YORUMLAR 1
  • emin 9 yıl önce Şikayet Et
    benim için sezen aksu ve gencebay bitmiştir.arşivimden tamamen sildim. onlar bu ülkenin yasin gibi mümin kullarına değil terörist oğlu teröristlere ağlayıp beste yapanlar. birde batsın bu dünya var YANİ YÜCE ALLAHA tövbe haşa suçlama başkaldırış var, nediyor- şaşıran senmi yoksa benmiyim-bunlar ıslah olmaz
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İzmir'de deprem!
Bakan Şimşek: "Harcamaları mümkün olduğu ölçüde kontrol edecek ve kesintiye gideceğiz"