Sporda Şiddete Hayır Paneli

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı Erdoğan: - "Toplumsal sorunların temelinde insan yatıyor. Bizler meslek kuruluşları olarak insan odaklı, birey merkezli bu tür çalışmaları mutlaka hızlandırmalıyız"

Sporda Şiddete Hayır Paneli
Sporda Şiddete Hayır Paneli
GİRİŞ 30.11.2014 14:02 GÜNCELLEME 30.11.2014 14:02

Anadolu Spor Gazetecileri Derneği Genel Başkanı İbrahim Erdoğan, "Toplumsal sorunların temelinde insan yatıyor. Bizler meslek kuruluşları olarak insan odaklı, birey merkezli bu tür çalışmaları mutlaka hızlandırmalıyız" dedi.

Erdoğan, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile düzenledikleri "Sporda Şiddete Hayır Pane"lin Samsun'daki ayağına katıldı.

Burada bir konuşma yapan Erdoğan, Samsun'da olmaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi.

"Sporda şiddet konusu mutlaka çözülmesi gereken bir toplumsal sorun" diyen Erdoğan, bu konunun üstüne düşünülmesi gerektiğini, Türkiye'nin 81 ilinde "Sporda Şiddete Hayır" konulu panelini düzenlemeyi istediklerini belirtti.

Erdoğan, "Toplumsal sorunların temelinde insan yatıyor. Bizler meslek kuruluşları olarak insan odaklı, birey merkezli bu tür çalışmaları mutlaka hızlandırmalıyız" ifadesini kullandı.

"Basında fair play diyoruz"

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ise panele "fair play" sloganıyla destek verdiklerini söyledi.

"Basında fair play diyoruz"diyen Atalay, şöyle konuştu:

"Gerçekten fair play'i teşvik eden açıklamalar ön plana çıkarılmalı. Önce gazetecilerimiz, yorumcularımız kendi aralarında kavga etmeden bir renk aktörü gibi ortaya çıkıpta kulüplerin sözcülüğünü yapar gibi davranmadan, olması gerekeni dile getirirlerse son derece faydalı olur."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Uzaydaki felaketten kıl pay kurtuldular!
Yiğidolar pes etmedi! Fenerbahçe 90+4'te yıkıldı