Karabük'te otomobilde rahatsızlanan kişi hayatını kaybetti

Yolculuk sırasında rahatsızlanınca arkadaşları tarafından hastaneye götürülen 32 yaşındaki Ahmet Karaman'ın öldüğü belirlendi

Karabük'te otomobilde rahatsızlanan kişi hayatını kaybetti
Karabük'te otomobilde rahatsızlanan kişi hayatını kaybetti
GİRİŞ 01.12.2014 14:40 GÜNCELLEME 01.12.2014 14:40

Karabük'te iki arkadaşıyla otomobille Ankara'dan dönen 32 yaşındaki Ahmet Karaman, yolda rahatsızlanarak hayatını kaybetti.

Alınan bilgiye göre, dün arkadaşları Mahir K. (29) ve Osman A. (29) ile 06 ZIZ 69 plakalı otomobille Ankara'ya giden Karaman, dönüş yolunda Gerede ilçesi yakınlarında rahatsızlandı. Aracın arka koltuğunda hareketsiz yatan Karaman, arkadaşları tarafından Safranbolu Devlet Hastanesine getirildi.

Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Karaman'ın öldüğü belirlendi.

Mahir K. ve Osman A, hastane polisi tarafından gözaltına alındı. Karaman'ın cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından otopsi için Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Karabük Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ve Safranbolu Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin bir hafta önce düzenledikleri operasyonda, Karaman'ın da aralarında bulunduğu 5 kişinin uyuşturucu kullanmaktan gözaltına alındığı, çıkarıldıkları mahkemece tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
AK Parti ve MHP'li vekillerden AKPM'de dünyaya insanlık dersi