Beşiktaş, Karabük maçı canlı yayınla LİG TV'de

Beşiktaş, Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'a konuk oluyor. Peki Beşiktaş, Karabük maçı canlı yayınla LİG TV ekranlarında

Beşiktaş, Karabük maçı canlı yayınla LİG TV'de
Beşiktaş, Karabük maçı canlı yayınla LİG TV'de
GİRİŞ 01.12.2014 18:17 GÜNCELLEME 01.12.2014 18:17

UEFA Avrupa Ligi'nden tur biletiyle dönen Beşiktaş, Süper Lig'de Kardemir Karabükspor'a konuk oluyor. 11. haftaya lider giren siyah beyazlılar zirveyi kaptırmama hesapları yapıyor.

BEŞİKTAŞ HABERLERİ

Saat: 18:00

Yayın: Lig Tv

Hakem: Mustafa Kamil Abitoğlu

Stat: Dr.Necmettin Şeyhoğlu

Karabükspor: Waterman, Erdem, Emre, Mabiala, Tanju, Yiğit, Hakan, Onur, Viola, Traore, Akpala
Teknik Direktör: Tolunay Kafkas

Beşiktaş: Cenk, Serdar, Franco, Ersan, İsmail, Veli, Atiba, Gökhan, Sosa, Kerim, Demba Ba
Teknik Direktör: Slaven Bilic

BA VE OĞUZHAN SINIRDA

Beşiktaş'ta Senegalli futbolcu Demba Ba ile Oğuzhan Özyakup, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Üçer sarı kartı bulunan futbolcular, Kardemir Karabükspor karşısında sarı kart görmeleri halinde 12. haftadaki Trabzonspor karşılaşmasında forma giyemeyecek.

Bu sezon deplasmanda oynadığı 5 maçın 4'ünü kazanana siyah beyazlılar ligde elde ettiği 20 puanın 12'sini deplasmanlarda kazandı. Beşiktaş, dış sahalarda sadece Kayseri Erciyesspor'a 3-2 mağlup oldu.

KARTAL AĞIR BASIYOR

İki takım arasında geride kalan 14 lig maçından 7'sini Beşiktaş, 2'sini Kardemir Karabükspor kazandı, 5 maç da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın 26 golüne, Kardemir Karabükspor 11 golle cevap verdi. Geçen sezonun ilk yarısında İstanbul'da yapılan maç golsüz bitti. Karabük'teki müsabakayı ise ev sahibi ekip son dakikada, Beşiktaş'tan kiralık olarak alınan Michael Eneramo'nun attığı golle 1-0 kazandı.

BEŞİKTAŞ GALİP GELMEKTE ZORLANIYOR     

Rekabet tarihinde galibiyet sayısında rakibine üstünlük kuran Beşiktaş, son dönemde ise 3 puana ulaşmakta zorlanıyor. Siyah-beyazlılar, Süper Lig'de 3 maçtır yenemediği rakibini son 7 randevuda ise 2 kez mağlup edebildi.

KARABÜK'TEKİ MAÇLAR

İki takım, bugünkü karşılaşmanın oynanacağı Karabük'te daha önce 7 lig maçında karşılaştı. Karabük'teki maçlardan 4'ünü deplasman takımı Beşiktaş, 2'sini ev sahibi ekip Kardemir Karabükspor kazandı, 1 maç da berabere bitti. Beşiktaş, deplasman maçlarında 16 gol atıp, kalesinde 6 gol gördü.     

Beşiktaş'a Karabük'te coşkulu karşılama

Karabükspor ile karşılaşacak Beşiktaş, Safranbolu'daki otelin önünde bekleyen siyah beyazlı taraftarlar tarafından coşku ile karşılandı.

Kardemir Karabükspor'la yarın akşam Doktor Necmettin Şeyhoğlu Stadı’nda karşılaşacak olan Beşiktaş, akşam saatlerinde karayolu ile Safranbolu İlçesi'ne geldi. Konaklayacağı otelin önünde takımlarını bekleyen yaklaşık 500 taraftar, otobüs yaklaştığında meşaleler yakarak tezahüratlar yaptı. Otobüsten inen futbolculara sevgi gösterilerinde bulunup, fotoğraflarını çekebilmek için birbirleriyle yarıştılar. 

Teknik Direktör Bilic, bazı taraftarlarının isteğini kırmayarak onlarla selfie yaptı. Golcü futbolcu Demba Ba’ya büyük sevgi gösterisinde bulunan taraftarlardan biri polis barikatını aşarak ünlü futbolcuya sarıldı.

Bu sırada oluşan kargaşadan yararlanan bir kişi Demba Ba’nın siyah beyaz beresini başından alarak uzaklaştı. Buna çok kızan Demba Ba beresinin bulunmasını istedi. Kafile, otele yerleştikten sonra taraftarlar dağıldı.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Korhan Berzeg hakkında sıcak gelişme: Köy muhtarı konuştu
Daha önce böylesi olmadı! Türkiye'ye yılın sürprizi Polonya'dan