Develi Belediye Başkan Yardımcısı hakkındaki iddialar

Develi Belediye Başkan Yardımcısı Temur, hakkında çıkan iddialar üzerine belediyedeki görevinden ve partisinden istifa etti

Develi Belediye Başkan Yardımcısı hakkındaki iddialar
Develi Belediye Başkan Yardımcısı hakkındaki iddialar
GİRİŞ 01.12.2014 20:56 GÜNCELLEME 01.12.2014 20:56

Develi Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Temur, belediye başkan yardımcılığından ve AK Parti'den istifa etti.

Hakkındaki iddialarla ilgili yaptığı yazılı açıklama yapan Temur, son günlerde basında hakkında yapılan asılsız haberlerle, şahsım, mensubu bulunduğu parti ve görevli olduğum belediyenin ağır ithamlara maruz bırakılmaya çalışıldığını ifade etti.

Basında çıkan haberlerin gerçeği yansıtmadığını, yalan ve iftirayla yaşamış olduğu olayın aslından çok farklı şekilde kamuoyuna yansıtıldığını belirten Temur, söz konusu gasp, işkence ve silah zoruyla alıkoyma olayı ile ilgili adli sürecin devam ettiğini kaydetti.

Bu olaya karışan kişilerin tutuklu olarak yargılandığını vurgulayan Temur açıklamasına şöyle devam etti:

"Bu süreçte mensubu bulunduğum partinin ve belediyenin zarar görmemesi için, AK Parti'den ve belediye başkan yardımcılığı görevimden istifa ediyorum. Yaşanan bu komplo nedeniyle devam eden hukuki süreci sonuna kadar takip edeceğim. Ayrıca gerçeğe aykırı haberlerle beni ve ailemi zan altında bırakmaya çalışan, kişilik haklarımı hiçe sayan kişi ve kurumlara karşı da her türlü yasal haklarımı kullanacağım. Benim, yargılama süreci sonunda gerçeklerin ortaya çıkacağına inancım tamdır."

Develi Belediye Başkanı Mehmet Cabbar da konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, son günlerde basında çıkan haberleri yakından takip edildiğini belirtti.

Söz konusu olayla ilgili adli sürecin devam ettiğine işaret eden Cabbar, "Söz konusu olay ile ilgili adli süreç devam ettiğinden bu konuda bir açıklama yapmamız da doğru değildir. Başkan yardımcımız soruşturmanın selameti için hem başkan yardımcılığından hem de AK Parti'den istifa etmiştir" ifadesine yer verdi.

Temur hakkında basında çıkan bazı haberlerde tehdit ve şantajla alıkonulduğu iddia edilmişti.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler