Kapkaç anı güvenlik kamerasında

Adana'da alışverişten dönen bir kadının cüzdanının, motosikletli iki kişi tarafından çalınma anı güvenlik kamerası tarafından görüntülendi

GİRİŞ 02.12.2014 09:14 GÜNCELLEME 02.12.2014 15:54

Motosikletli iki kişinin, pazar alışverişinden dönen bir kadının cüzdanını, kapkaç yöntemiyle alıp kaçması güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Alınan bilgiye göre, merkez Seyhan ilçesi Gülbahçesi Mahallesi'nde motosikletli iki kişi, pazar alışverişi yaptıktan sonra yürüyerek evine giden Mizgin Altundal'a (20) arkasından yaklaşıp elindeki cüzdanı alarak olay yerinden kaçtı. Kadının şikayeti üzerine bölgede araştırma yapan Asayiş Şube Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, bir iş yerine ait güvenlik kamerasından olay anına ait görüntülere ulaştı.

Görüntülerde, Mizgin Altundal, elinde poşetlerle sokakta yaya olarak ilerlerken, yol kenarında bekleyen motosikletli iki kişi yavaşça arkasından yaklaşıyor. Sürücünün arkasında yolculuk eden ve yağmurluğunun kapüşonuyla yüzünü gizlemeye çalışan şüpheli, Altundal'ın elindeki cüzdanı alıyor. Bu sırada Altundal'ın elindeki poşet yere düşüyor ve meyveler yola saçılıyor. Şüpheliler olay yerinden uzaklaşırken, Altundal, yoldan geçen bir kamyoneti durdurarak sürücü ve yolculardan yardım istiyor.

Görüntüleri inceleyen Yankesicilik ve Dolandırıcılık Büro Amirliği ile Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri, yaptıkları ortak çalışmayla, Altundal'ın cüzdanını alan şüphelinin 3 hırsızlık olayından aranan Cemil T. (30) olduğunu belirledi. Ekipler, şüpheliyi olayın üzerinden 24 saat geçmeden aynı bölgede yakaladı.

Gözaltına alınan şüphelinin, ifadesinde, "Cüzdandan zaten 5 lira çıktı" diyerek yakındığı iddia edildi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından Adli Tıp Birimi'nde sağlık kontrolünden geçirilen şüpheli, sevk edildiği nöbetçi mahkemece tutuklandı. Kimliği belirlenen motosiklet sürücüsünün yakalanması için çalışmaların devam ettiği bildirildi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!