Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi

Vali Yılmaz ve AK Parti Kütahya Milletvekili Kavuncu, öğrencilerin darbettiği öğretmeni hastanede ziyaret etti

Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi
Kütahya'da öğrencilerin öğretmeni darbetmesi
GİRİŞ 02.12.2014 16:51 GÜNCELLEME 02.12.2014 16:51

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz ve AK Parti Kütahya Milletvekili Vural Kavuncu, Tavşanlı ilçesinde öğrencilerin darbettiği öğretmeni tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Ziyarette "geçmiş olsun" dileğinde bulunduğu öğretmen Kazım Sezer'e üzüntüsünü ifade eden Vali Yılmaz, hiçbir şekilde tasvip edilmeyen olayla ilgili adli ve idari takibatın sürdüğünü söyledi.

Bu olayın eğitimin de mercek altına alınması gerektiğini ön plana çıkarttığını belirten Yılmaz, şöyle konuştu:

"Değerler eğitiminin gerekliliği, bu olayla birlikte yeniden öne çıkmıştır. Bu hadise, çocuklarımızın eğitimini daha iyi yapmamız gerektiğini, eksikliğimizin olduğunu burada bize göstermiş oldu. Bu eksikliğimizi gidermemiz lazım. Çocukların eğitimini öğrenci, veli ve okul idaresiyle beraber yürütmemiz gerekiyor. Ailelerde problemli olanlar da olabilir, başka birtakım sıkıntısı olanlar da olabilir, insanız netice itibarıyla hepimizin sıkıntısı olabilir ama bunu başkasına yansıtma yerine, kendi içimizde kendi ortamımızda, bunu dışarıya yansıtmadan çözümünü de üretmemiz gerekiyor. Okulu bir aile gibi düşünürsek, bunu da bu şekilde çözmemiz gerekiyor. Bu il içerisindeyse hepimizin üzerine görev düşüyor. Bu bağlamda hepimiz üzerimize düşen görevi eksiksiz yerine getirelim ki bu tip hadiselerle bir daha karşılaşmayalım."

Yılmaz, Kavuncu ve beraberindekiler, daha sonra olayın yaşandığı okula giderek öğrencilerle sohbet etti.

Ziyarette, Tavşanlı Kaymakamı Numan Hatipoğlu, Domaniç Kaymakamı Mustafa Türkcan, İl Genel Meclis Başkanı Musa Yılmaz, Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler ve diğer ilçe belediye başkanları da yer aldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
ABD'nin sır gibi sakladığı projesi 'C4ISRNET'
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat