Kritik toplantı sonrası çok önemli açıklama

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun, Alevi temsilcileriyle görüşmesi sona erdi.

Kritik toplantı sonrası çok önemli açıklama
Kritik toplantı sonrası çok önemli açıklama
GİRİŞ 03.12.2014 01:57 GÜNCELLEME 03.12.2014 02:27
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre Davutoğlu'nun,  Başbakanlık Resmi Konut'ta Alevi temsilcilerine verdiği yemekli toplantı yaklaşık 6 saat sürdü.

''TÜM TÜRKİYE'NİN BAŞBAKANIYIM''

Davutoğlu, ''Samimiyetimizi koruyabilirsek çok önemli adımlar atılabilir. Hepimizin empati yapması gerekir. Hiçbir zaman oy hesabı yapmadık. Beni Başbakan olana kadar AK Partili millevekili olarak görebilirdiniz ancak Başbakan olduktan sonra tüm Türkiye'nin başbakanıyım'' dedi.
 
Toplantıya katılan temsilcilerden, Başbakan'ın toplantıda yasal düzenlemeler için adım atılacağının mesajını verdiği öğrenildi. Başbakanın ayrıca, Alevi İslam geleneği ve eşit insan kavramlarına vurgu yaptığı ifade edildi.

TOPLANTIYA KİMLER KATILDI?
 
Toplantıya, Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, akademisyenler, eski milletvekilleri ve STK temsilcileri ile Alevi dedeleri katıldı.

YORUMLAR 1
  • cihat 9 yıl önce Şikayet Et
    sevgili babakanım, şu bedelli meselesinde kazandıkları milyonlar dışında; sadece maç veya dizi başı onbinlerce lira para alan futbolcu, artist ve şarkıcılarla, işini,aşını kaybetmemek için kredi çekerek askerliğini bedelli yapacak olanları bir tutmayın. memleketin kaymağını yiyen, zevkini sürenlerin bedeli daha fazla olmalı vatan için.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şoke eden görüntüler: Gazetecileri tekme tokat dövdüler
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!