Hava durumu İstanbul raporu, kar ne zaman yağacak?

İstanbul'da haftasonuna kadar güneş yok. Haftasonu sıcaklıkların 1 ila 3 derece artması bekleniyor. İşte İstanbul hava durumu raporu

Hava durumu İstanbul raporu, kar ne zaman yağacak?
Hava durumu İstanbul raporu, kar ne zaman yağacak?
GİRİŞ 05.12.2014 10:32 GÜNCELLEME 05.12.2014 10:32

İstanbul'da hava mevsim normallerinde. Meteoroloji yağışların yer yer etkisini arttırarak devam edeceğini açıkladı. Haftasonuna kadar güneş yok.

Meteoroloji yetkilileri uyardı. İstanbul hava durumu nasıl olacak? Kar İstanbul'a 20 Ocak'ta gelecek. 
  
İL İL HAVA DURUMU RAPORU İÇİN TIKLAYIN 

Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin yağmur ve sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

HAVA SICAKLIĞI

Önemli bir değişikliğin olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR

Doğu ve Kuzeydoğu (Poyraz) yönlerden orta kuvvette, öğle saatlerinden itibaren zaman zaman kuvvetli (30-50 km/s) olarak eseceği tahmin ediliyor.

DİĞER BÖLEGELERDE HAVA NASIL OLACAK?


Meteoroloji'den alınan 4 Aralık Perşembe hava durumu raporuna göre, Ege kıyılarında gök gürültülü sağanak şeklinde görülecek yağışlar etkili olacak. Aksaray, Çorum, Amasya, G.Antep ve Kilis çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden alınan tahminlere göre; Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Aksaray, Çorum, Amasya, G.Antep ve Kilis çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yapılan son değerlendirmelere göre; Marmara, Kuzey ve Kıyı Ege, Batı Karadeniz, İç Anadolu’nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz ile Aksaray, Çorum, Amasya, G.Antep ve Kilis çevrelerinin aralıklı yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Ege kıyılarında gök gürültülü sağanak yağış şeklinde görülecek yağışların Kıyı Ege ile Edirne, Kırklareli’nin batı ilçeleri ve Gökçeada çevrelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde iç ve doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesi bekleniyor.
 
Hava sıcaklığının; kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece artarak, ülke genelinde mevsim normalleri üzerinde seyretmeye devam edeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın ise, Genellikle güney ve doğu, kuzeybatı kesimlerde kuzey ve kuzeydoğu yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Ege kıyılarında yer yer kuvvetli olarak (30-50 km/saat) esmesi bekleniyor.
 
Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:
 
Ankara: Parçalı çok bulutlu, batısı ile zamanla il geneli aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı, bu sabah ve gece saatlerinde yer yer pus ve sisli 14

İstanbul: Parçalı çok bulutlu, aralıklı yağmur ve sağanak yağışlı 17
 
İzmir: Parçalı çok bulutlu, aralıklı sağanak ve yer yer gök gürültülü sağanak yağışlı olacağı tahmin ediliyor. Yağışların batı ilçelerinde yer yer kuvvetli olması bekleniyor. 19
 
Adana: Parçalı ve çok bulutlu 22
 
Antalya: Parçalı ve çok bulutlu 21
 
Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 16
 
Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 15
 
Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah ve gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 6
 
Diyarbakır: Parçalı ve çok bulutlu, bu sabah vce gece saatlerinde puslu ve yer yer sisli 12

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Rusya'dan S-500 açıklaması! Tarih verdiler