Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması

Maden ocağında cansız bedenine ulaşılan Ömer Cansu'nun cenazesi, gözyaşları arasında toprağa verildi

Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması
Ermenek'te kömür ocağında işçilerin mahsur kalması
GİRİŞ 03.12.2014 14:09 GÜNCELLEME 03.12.2014 14:09

Ermenek'teki maden ocağında yürütülen arama kurtarma çalışmaları kapsamında cansız bedenine ulaşılan Ömer Cansu'nun cenazesi defnedildi. Baba Hüsnü Cansu, törende "Oğlum kalk da öpeyim" diyerek ağladı.

Cansu'nun cenazesi yakınlarınca Ermenek Devlet Hastanesinden alınarak Başyayla ilçesine bağlı Üzümlü köyüne getirildi. Cenaze töreninde annesi Pakize, babası Hüsnü Cansu, yürüme engelli kardeşi Abdurrahman Cansu ile diğer yakınlarının güçlükle ayakta durduğu görüldü.

Aynı acıyı paylaşan babalar birbirini teselli etti

Oğlunun Türk bayrağına sarılı tabutunu öpen baba Hüsnü Cansu, "Oğlum kalk da öpeyim. Ne olur bir kez kalksan, doyamadım sana" diyerek ağladı. Baba Cansu'yu, daha önce madenden bir oğlunun cansız bedenine ulaşılan, diğer oğlu ise hala mahsur olan Şükrü Haznedar koluna girerek teselli etmeye çalıştı.

Cansu'nun 10 yaşındaki yeğeninin ise hıçkıra hıçkıra ağlaması herkesi duygulandırdı. Köy meydanında kılınan cenaze namazının ardından Cansu'nun cenazesi, toprağa verildi.

Ermenek'te kömür ocağında 28 Ekim'de meydana gelen su baskını nedeniyle 18 işçi mahsur kalmış, arama kurtarma çalışmaları kapsamında 6 Kasım'da 2, 17 Kasım'da 2, 18 Kasım'da 6, 29 Kasım'da 2, dün de 1 işçinin cansız bedenine ulaşılmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in saldırısı sonrası İran'dan peş peşe açıklamalar
Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu kendisini hedef alan Oda TV'ye dava açıyor