Bel küreği ile gasp yapan zanlılar yakalandı

Konya'da bel küreği ile tehdit ettikleri akaryakıt istasyonu görevlisinden 600 lira alarak kaçan 3 kişi tutuklandı

Bel küreği ile gasp yapan zanlılar yakalandı
Bel küreği ile gasp yapan zanlılar yakalandı
GİRİŞ 03.12.2014 17:45 GÜNCELLEME 03.12.2014 17:45

Beyşehir ilçesinde, bel küreği ile tehdit ettikleri akaryakıt istasyonu görevlisinden 600 lira alarak kaçan 3 zanlı yakalandı.

Beyşehir-Hüyük yolunda bir akaryakıt istasyonunda yaşanan ve iş yerinin güvenlik kameralarına yansıyan gasp olayının ardından harekete geçen Konya İl Jandarma Komutanlığı, şüphelileri yakalamak için özel bir araştırma ekibi oluşturdu.

Güvenlik kamerası görüntülerini izleyen ve şüphelilerin eşkalini belirleyen ekip, ilçe merkezi ve çevre mahallelerde Ömer S. (24), Adem A. (18) ve Süleyman S'yi (27) gasp olayının şüphelisi olarak gözaltına aldı. Mağdur Ali Kaya, jandarmaya gelerek şüphelilerden birini teşhis etti.

Gasp suçlamasını kabul etmeyen şüpheliler, jandarmadaki sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

Beyşehir-Hüyük yolundaki bir akaryakıt istasyonuna 4 Kasım'da gelen zanlılar, pompa görevlisini bel küreği ve muşta ile tehdit ettikten sonra mağdurun 600 lirasını alarak kaçmışlardı. Olay, akaryakıt istasyonunun güvenlik kameralarına yansımıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
IMF'den Türkiye açıklaması
Bayraktar TB3 test uçuşlarına devam ediyor