Çorum'da taksici gasbı iddiası

Kent merkezinde müşteri gibi bindiği bir ticari taksinin sürücüsünün silah zoruyla bir miktar parasını gasbettiği öne sürülen zanlı, kendisini takibe alan polisin "teslim ol" çağrısına silahla karşılık vermesinin ardından yakalandı

Çorum'da taksici gasbı iddiası
Çorum'da taksici gasbı iddiası
GİRİŞ 03.12.2014 18:04 GÜNCELLEME 03.12.2014 18:04

Ccedil;orum'da müşteri gibi bindiği bir ticari taksinin sürücüsünün silah zoruyla bir miktar parasını gasbettiği öne sürülen zanlı, kendisini takibe alan polisin "teslim ol" çağrısına silahla karşılık vermesinin ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Kunduzhan Mahallesi'nde, seyir halindeki bir ticari taksiden havaya rastgele ateş edildiği yönünde ihbar alan polis ekipleri, söz konusu aracı takibe aldı.

Kovalamaca sırasında diğer ekiplerin oluşturduğu uygulama noktasında durdurulan araçtaki şüpheli, ekiplerin "teslim ol" çağrısına ateşle karşılık verdi. Elindeki tabancayla birkaç el ateş eden şüpheli, ekiplerin çalışması sonucu etkisiz hale getirilerek gözaltına alındı.

İşlemleri için İl Emniyet Müdürlüğüne götürülen ve üzerinden nüfus cüzdanı çıkmayan şüphelinin ismini Muhammet Ali E. olarak bildirmesi üzerine yapılan sorgulamada, sahte beyanda bulunduğu tespit edildi.

Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan incelemede, şüphelinin daha önceden suç kaydı bulunan Osman Kıvanç E. (28) olduğu belirlendi.

Şüpheli, işlemlerinin ardından "Silahlı yağma, genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması, görevli memura silahlı mukavemet ve mala zarar verme" suçlarından adliyeye sevk edildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İstanbul dahil 45 il için sarı kodlu uyarı! Şiddetli olacak
Tokat'ta kırılmanın olduğu fay hattı havadan görüntülendi