Dünyü Engelliler Günü'nde sahnede evlenme teklifi

Kütahya Altınokta Körler Derneği Başkanı İsmail Barış, Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen gecede sahneye davet ettiği kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu

Dünyü Engelliler Günü'nde sahnede evlenme teklifi
Dünyü Engelliler Günü'nde sahnede evlenme teklifi
GİRİŞ 03.12.2014 23:19 GÜNCELLEME 03.12.2014 23:19

Kütahya'da, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla düzenlenen gecede Altı Nokta Körler Derneği Başkanı İsmail Barış kız arkadaşına evlenme teklifinde bulundu.

Kütahya Belediyesi tarafından Dumlupınar Spor Salonu'nda engelliler için düzenlenen gecede Barış, güne dair duygu ve düşüncelerini aktarmak üzere kürsüye davet edildi.

Konuşmasının sonunda Dünya Engelliler Günü'ne farklı bir anlam katmak istediğini söyleyen Barış, kendisini tribünden izleyen kız arkadaşı Meryem Aytaç'ı sahneye çağırdı. Barı, sahneye gelen Aytaç'a, "Bir tanem ömrünün geri kalan kısmını bir ömür boyu geçirmek için benimle evlenir misin?" diyerek sürpriz evlenme teklifinde bulundu.

Teklif karşısında kısa bir süre şaşkınlık yaşayan Aytaç, salondakilerin coşkulu alkışları arasında teklife "evet" dedi. Barış, daha sonra Aytaç'a yüzük takarak, anlından öptü.

Daha sonra gazetecilere açıklamada yapan Aytaç, öyle bir teklif beklemediğini ve çok heyecanlandığını söyledi.

Heyecandan titrediğini dile getirirken Barış da kız arkadaşının engelli olmadığını, bundan sonraki süreçte Aytaç'ın kendisinin de gözü olacağını dile getirdi.

Barış, düğün tarihi olarak da doğum günü olan 8 Ağustos'u belirlediklerini sözlerine ekledi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı
AK Partili Bölük, AKPM'de parlamenterlerin yüzüne söyledi: Seyirci mi kalacağız?