Kütahya'da trafik kazaları MOBESE'de

Kentte, çeşitli zamanlarda meydana gelen trafik kazaları, MOBESE kameralarınca saniye saniye kaydedildi

Kütahya'da trafik kazaları MOBESE'de
Kütahya'da trafik kazaları MOBESE'de
GİRİŞ 04.12.2014 15:59 GÜNCELLEME 04.12.2014 15:59

Kütahya'da, birbirinden farklı zamanlarda meydana gelen trafik kazaları, kentin çeşitli noktalarında bulunan MOBESE kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi.

Görüntülerde, kazaların genellikle dikkatsizlik, sürücü hataları ve kural ihlali nedeniyle meydana geldiği gözleniyor.

Kayıtlarda, kent merkezi Fatih Sultan Mehmet Bulvarı'nda bir aracın aniden durması sonucu, arkasından gelen hafif ticari araç öndekine, ardından gelen bir başka otomobil de ticari araca arkadan çarparak zincirleme trafik kazası meydana geliyor.

Bir başka kayıtta ise 100. Yıl Mahallesi Dumlupınar Üniversitesi Germiyan Yerleşkesi'nde bulunan dönerli kavşakta şehir merkezi istikametine dönüş yapan otomobile, Afyonkarahisar yönüne gitmekte olan şehirler arası yolcu otobüsü çarpıyor. Atatürk Bulvarı'nda meydana gelen bir başka kazada ise ana yolda giden bir otomobile, tali yoldan çıkan bir başka otomobil çarpıyor.

Yine Atatürk Bulvarı Laleli Kavşağı'nda kırmızı ışık ihlali yapan hafif ticari bir araç, karşı yöne geçmeye çalışan bir otomobile hızlı bir şekilde çarparak, onu savuruyor. Kazada, etrafa otomobil parçalarının savrulma detayı ön plana çıkıyor. Menderes Caddesi üzerinde meydana gelen bir başka kazada ise yaralanan vatandaşlar, ambulansla hastaneye kaldırılıyor.

Börekçiler Mahallesi Dönenler Cami Kavşağı'nda ise bir özel halk otobüsü, yolun karşına geçmeye çalışan bir yayaya, çarparak altına aldığı görülüyor.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
3 penaltı kurtaran kaleci: Babam bana muska verdi!
İsrail'den İran'a saldırı: Açıklamalar peş peşe geliyor