Aydın'daki sağanak

Didim ilçesinde öğle saatlerinde başlayan sağanak etkili oldu

Aydın'daki sağanak
Aydın'daki sağanak
GİRİŞ 04.12.2014 17:28 GÜNCELLEME 04.12.2014 17:28

Aydın'da etkili olan sağanak, Kuşadası ve Didim ilçelerinde de hayatı olumsuz etkiledi.

Ege Bölgesini etkisi altına alan yağış Kuşadası’nda öğle saatlerinde şiddetini artırdı. Sağanak nedeniyle çevre yolunda çok sayıda iş yerini su bastı, belediye ekipleri suyun tahliyesi için çalışma yaptı.

İş yerleri su altında kalan bazı esnaflar ise çevre yolunu trafiğe kapatarak, duruma ve çevre yolundaki köprülü kavşağın yapımının bitmemesine tepki gösterdi.

Her yağış sonrası mağdur olduklarını ve yetkili kişilerden çözüm sözü istediklerini bildiren esnaf, yolu trafiğe açmak isteyen trafik ekipleriyle tartıştı.

Esnaflardan Murat Ilgaz, bu konudaki mağduriyetlerini ilgili yerlere iletmelerine rağmen çözüm üretilmediğini savunarak, "Her yağmurda dükkanlarımızı, depolarımızı su basıyor. Muhatap bulamıyoruz, sesimizi duyan yok. Yağmur berekettir, fakat biz bu bereketten korkar olduk" dedi.

Olay yerine gelen Kuşadası Emniyet Müdürü Mustafa Topal, esnafı ikna ederek yolun trafiğe açılmasını sağladı.

Didim

Didim ilçesinde öğle saatlerinde başlayan sağanak Altınkum mahallesi Avcılar Çukuru mevkisinde su baskınlarına neden oldu. Yollarda biriken sular araçların mahsur kalmasına ve yoğun trafik oluşmasına yol açarken itfaiye ekipleri biriken suları tahliyeye çalıştı.

İlçede aralıklarla elektrik kesintisi de yaşandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz duyurdu: Emekliler için özel çalışma
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!