Hastanede "kedinin muayene edildiği" iddiası

Denizli Devlet Hastanesi: "Hastane yönetimi tarafından idari soruşturma yapılmış ve süreç devam etmektedir"

Hastanede "kedinin muayene edildiği" iddiası
Hastanede "kedinin muayene edildiği" iddiası
GİRİŞ 05.12.2014 21:14 GÜNCELLEME 05.12.2014 21:14

Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde "bir kedinin muayene edildiği" iddialarına ilişkin soruşturma yapıldığı, sürecin devam ettiği bildirildi.

Denizli Devlet Hastanesinden yapılan açıklamada, 4 Kasım 23.15-23.30 sıralarında Acil Servis Yeşil Alan Polikliniği'nde muayene sedyesine çıkan kedinin, nöbetçi iki hemşire ve bir tıbbi sekreter tarafından dil basacağı çubuğu ile kaldırılmaya çalışıldığı, yaklaşık 5 dakika sedyede kalan kediyi bir hemşirenin cep telefonu ile kameraya kaydettiği belirtildi.

O esnada bir hasta yakınının da olayı cep telefonu kamerasıyla kaydettiği dile getirilen açıklamada, şunlar ifade edildi:

"Aynı kişi olay bittikten sonra tıbbi sekreteri izinsiz olarak kayda aldığı için tıbbi sekreter şikayetçi olmuş, hastane polisi aranmış, 155 polis imdat ekibi gelmiştir. Yaşanan tartışma sonrası kişi ikinci kaydı sildiği için tıbbi sekreter şikayetinden vazgeçmiş ve konu kapanmıştır. Çekimi yapan hasta yakını, 'muayene yapılırken kediyle uğraşıldığı' için şikayet edeceğini söylemiştir. Nitekim 4 Kasım'da da BİMER'de şikayetçi olmuş, bunun üzerine hastane yönetimi tarafından idari soruşturma yapılmıştır ve süreç devam etmektedir. Kendiliğinden gelip oturan kediyi personel oradan uzaklaştırmaya çalışmış, bu esnada olayı ilginç ve eğlenceli buldukları için kameraya almışlardır."

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor