Nöbet değişiminde şehit oldu

Hatay'da vatani görevini yapan Er Taner Kaya, 'doldur- boşalt' yapan bir askerin silahından çıkan kurşunla şehit oldu.

Nöbet değişiminde şehit oldu
Nöbet değişiminde şehit oldu
GİRİŞ 06.12.2014 11:21 GÜNCELLEME 06.12.2014 11:32
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Olay, dün Saat 22.00'de Suriye sınırındaki 3'üncü Hudut Tabur Komutanlığı'na bağlı Kızılçat Karakolu'nda meydana geldi. Nöbet değişimi sırasında 'Doldur boşalt' yapan adı açıklanmayan bir askerin silahının ateş alması sonucu er Taner Kaya yaralandı. Kanlar içinde yere yığılan asker, karakola çağrılan ambulans ile Yayladağı Sağlık Ocağı'na götürüldü. Ağır yaralı asker, burada yapılan müdahalenin Antakya Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Boynundan yaralanan Kaya, yapılan tüm müdahaleye karşın sabah saatlerinde şehit oldu. Olayla ilgili soruşturma başlatılırken Taner Kaya'nın ailesinin İzmir'de yaşadığı belirtildi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • insan 9 yıl önce Şikayet Et
    haksızlık işte bu hatay hep hatay ölümler hatay işkenceler hatay günahtır oradaki insanlara ne umutlarla gidiyorlar başlarına gelenlere bak
    Cevapla
  • HATAY 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne iskencesinden bahsediyorsun Sen. Hatay Turklerin Araplarin ve nir cok milletin yasadigi bir iL. Ama Senin gibiler hep provoke etmeye calisti hic bir zamanda basarili olamadi. Insanlar Once insan oldugu icin kucak acilir. Dini , dini, irki yuzunden degil. Ecdatlarimiz bile bu ayrimi yapmadi hic bir zaman. Sen burda gelmis Hatay Hatay Hatay diyorsun. Senin gibilerin insan diye ortalikta gezmesi HATAy..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ABD üniversitelerindeki Gazze protestosu dalga dalga büyüyor! Netanyahu panikledi
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı