Büro Memur-Sen Genel Başkanı Ünalan:

"Sendika olarak, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yapılması gereken ne varsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz"

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Ünalan:
Büro Memur-Sen Genel Başkanı Ünalan:
GİRİŞ 07.12.2014 16:02 GÜNCELLEME 07.12.2014 16:02

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan, sendika olarak, ülkenin menfaatleri doğrultusunda gerekenleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Ünalan, Büro Memur-Sen Kırşehir Şubesi'nin 1. olağan kongresinde yaptığı konuşmada, Memur-Sen Konfederasyonuna bağlı sendikalar olarak nerede bir haksızlık, zulüm varsa karşısında dimdik durduklarını belirterek, "Dünya mazlumlarının, garibanların yanında Memur-Sen ailesini gördük" diye konuştu.

"Her şeyden, işimizden de önce 'ülkemiz' dedik. Ülkemizi önemsedik çünkü ülke, toprak olmadığında iş olsa neye yarar" diyen Ünalan, "Bugün örneklerini Suriye'de, Irak'ta, Filistin'de görüyoruz. Bu insanların işi vardı. Devlet memuru, doktor, polis, hakimdi ama toprak olmadığı an her şeylerini kaybettiler" ifadelerini kullandı.

Ünalan, "Sendika olarak, ülkemizin menfaatleri doğrultusunda yapılması gereken ne varsa yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Haksızlıklar karşısında dimdik duran memurlardan yana olduklarını belirten Ünalan, "Özgürlüklerden, çözümden, demokrasiden, kardeşlikten yanayız. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır bilinciyle hareket ediyoruz. Vücudun azaları gibi bir olmalıyız. Bir olmazsak bu gücü hiçbir zaman etkin kullanamayacağımızın bilinciyle hareket ediyoruz" şeklinde konuştu.

Büro Memur-Sen Genel Başkan Yardımcısı Kubbettin Aydın'ın da katıldığı kongrede, Büro Memur-Sen Kırşehir Şube Başkanı Turan Çetinkaya, Ünalan'a plaket ve kahve fincanı hediye etti. Konuşmaların ardından tek listeyle gidilen kongrede, Çetinkaya yeniden başkanlığa seçildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Batı Çin'den dersini aldı: Türkiye için tarihi fırsat!
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!