Büro Memur-Sen Olağan Genel Kuruluna doğru

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Ünalan: "Üyelerimizin bize emanet ettiği görevde, geçmişi göz önünde bulundurduğumuzda 10 yılda yapılamayan birçok hizmeti 6 ayda yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum"

Büro Memur-Sen Olağan Genel Kuruluna doğru
Büro Memur-Sen Olağan Genel Kuruluna doğru
GİRİŞ 08.12.2014 15:02 GÜNCELLEME 08.12.2014 15:02

Büro Memur-Sen Genel Başkanı Uğur Ünalan, "Üyelerimizin bize emanet ettiği görevde, geçmişi göz önünde bulundurduğumuzda 10 yılda yapılamayan birçok hizmeti 6 ayda yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum" dedi.

Ünalan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 6 yıl genel başkan yardımcılığı görevinin ardından 15 Haziran 2014'te gerçekleştirilen olağanüstü genel kurulda başkan seçildiğini belirterek, hafta sonu yapılacak 5. olağan genel kurulda yeniden başkanlığa aday olduğunu söyledi.

Göreve seçilmesinin üzerinden yaklaşık 6 ay geçtiğini anımsatan Ünalan, "Bu süreçte ne kadar dua etsek az. Üyelerimizin emanet ettiği görevde, geçmişi göz önünde bulundurduğumuzda 10 yılda yapılamayan birçok hizmeti 6 ayda yapmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bize verilen yetkiyi teşkilatın bölünmesi, parçalanması için değil, kardeşliğin, birliğin ve beraberliğin pekişmesi adına kullandık" diye konuştu.

Ünalan, 6 ayda 10 bölge toplantısının yanı sıra "8. Başkanlar Kurulu Toplantısı"nı, "Büyük Türkiye Buluşması"nı ve 81 ilden katılımla "Kadın Buluşması"nı gerçekleştirdiklerini dile getirdi.

Eski sendika başkanı Yusuf Yazgan'ın da yeniden başkanlığa aday olduğuna işaret eden Ünalan, "Teşkilata hayırlı hizmeti Sayın Yazgan'ın ekibi yapacaksa Allah görevi ona, biz yapacaksak da bize nasip eylesin. Bizim bedduayla, kötülükle hiçbir zaman işimiz olmadı ve olmayacak. Teşkilat 10 yılda göremediği samimiyeti, kardeşliği, dürüstlüğü ve hizmetkarlığı bu dönemde gördü. Delegasyonumuz ona göre değerlendirmesini yapacaktır" ifadelerini kullandı.

"Dava bayrağını çok daha ileriye götürmenin gayreti içinde olacağız"

"Bizim için zafer değil, sefer önemli" diyen Ünalan, "Biz sefere çıktık. Sefer içinde acı, eziyet, sıkıntı, problem olacak, bunlara maruz kalacağız ama biz bundan hiçbir zaman dönmeyeceğiz. Bu seferde, kutlu yolculukta ilelebet devam edebilmek adına üyelerimizden daha fazla destek istiyoruz. Dava bayrağını çok daha ileriye götürmenin gayreti içinde olacağız" şeklinde konuştu.

Ünalan, "Görev bize 4 yıllığına verildiğinde, Büro Memur-Sen'in 320 binlere tekabül edebilecekken halen 55 binlerde olan üye sayısını 100 binlere taşıyacağız" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Murat Kurum'la Ekrem İmamoğlu arasındaki büyük fark! Seçim döneminde ortaya çıktı
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri