Galatasaray Arsenal maçı STAR TV canlı (izle)

Galatasaray, Arsenal'i TT Arena'da ağırlıyor. Galatasaray - Arsenal maçı Galatasaray Arsenal maçı STAR TV canlı olarak izleyebilirsiniz

Galatasaray Arsenal maçı STAR TV canlı (izle)
Galatasaray Arsenal maçı STAR TV canlı (izle)
GİRİŞ 09.12.2014 21:22 GÜNCELLEME 09.12.2014 21:22

Şampiyonlar Ligi ve Avrupa arenasında matematiksel olarak bütün şanslarını tüketen Galatasaray, Arsenal maçı ile bu sezon Avrupa'da son maçına çıkıyor ve yeni teknik direktörü ile prestij tazelemek istiyor. Galatasaray, Arsenal karşısında Şampiyonlar Ligi'nde bu sezon ilk galibiyetini hedefliyor.

Galatasaray Arsenal maçı STAR TV canlı izlemek için TIKLAYIN

GALATASARAY

ŞAMPİYONLAR LİGİ

Galatasaray Arsenal maçı 9 Aralık Salı günü saat 21:45'te oynanacak ve Star TV'den şifresiz olarak yayınlanacak.

Galatasaray ile İngiliz ekibi Arsenal arasında 9Aralık Salı günü oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son haftamaçını İspanyol hakem David Fernandez Borbalan yönetecek.

Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak maçta Bobalan'ın yardımcılıklarını aynı ülkeden Raul Cabanero Martinez ve Jose Miranda yapacak.

Avrupa kupalarına erken veda eden Galatasaray için prestij mücadelesi olacak karşılaşmanın dördüncü hakemliğini ise Teodoro Sobrino üstlenecek

Arsenal'de Walcott yok

Wenger Ada basınına yaptığı açıklamada, takımın yıldız Theo Walcott'un Türkiye'ye gelmeyeceğini söyledi. Uzun süreli sakatlığın ardından Kasım ayı başında iyileşen ve Burnley ile Swansea maçlarında forma giyen 25 yaşındaki oyuncu için Wenger, "Walcott'a bugün enjeksiyon uygulandı. Galatasaray maçı onun için çok erken" ifadelerini kullandı.
 
Walcott'un durumunun kesinleşmesiyle İngiliz ekibinin İstanbul kadrosu da şekillenmeye başladı. Grupta liderlik iddiasını sürdüren ve son maçını Galatasaray ile oynayacak olan kırmızı-beyazlılar bu önemli karşılaşmaya neredeyse yedek kadrosu ile çıkmak zorunda kalacak.
 
Walcott'a ek olarak Wilshere, Mesut Özil, Ospina, Arteta, ve Debuchy'nin Galatasaray maçında kesin yer almayacak isimler olduğu, Koscileny, Gibbs, Rosicky, Szczesny Sanogo gibi isimlerin ise belirsizliğini koruduğu belirtildi.

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında yarın Arsenal'i konuk edecek Galatasaray, İngiliz rakiplerine karşı 21. kez sahaya çıkacak.

Avrupa kupalarında tarihinde İngiliz takımlarına karşı bugüne kadar 20 maç yapan sarı-kırmızılı ekibin genel performansı, beklentilerin altında kaldı.

İngiliz rakiplerine karşı bugüne kadar Avrupa arenasında çıktığı 20 maçta 3 kez kazanabilen "Cim Bom", 8 kez berabere kalıp, 9 kez de mağlup oldu. Bu müsabakalarda rakiplerinin filelerine 18 gol gönderen Galatasaray, kendi ağlarında ise 35 gole engel olamadı.

Sarı-kırmızılıların, İngiliz takımlarına karşı iç saha performansı ise göz doldurdu. İç sahada İngiliz rakiplerine karşı 9 kez sahaya çıkan Galatasaray, 3 kez kazanıp, 4 kez de berabere kalırken, 2 kez de boyun eğdi.

Arsenal'in yeri farklı

Galatasaray'ın yarın "Devler Ligi"nde ağırlayacağı Arsenal, sarı-kırmızılı taraftarlar ve Türk futbolu için ayrı bir anlam taşıyor.

Sarı-kırmızılı takım, 1999-2000 sezonu UEFA Kupası Finali'nde karşılaştığı ve penaltılarda 4-1 mağlup ederek Türk futbol tarihinin ilk Avrupa kupasını kaldırdığı rakibiyle, aradan geçen 14 yılı aşkın bir sürenin ardından tekrar eşleşti.

Arsenal ile Avrupa kupalarında yalnız 2 kez karşılaşan "Cim Bom", UEFA Kupası'na uzandığı o mücadelenin ardından, bu sezon Şampiyonlar Ligi gruplarında tekrar rakip oldu ve Londra'da oynanan ilk kaçı ev sahibi ekip 4-1 kazanmayı başardı.

Arsenal'ın bileği bükülmedi

Arsenal, Galatasaray'ın 1999-2000 sezonu UEFA Kupası şampiyonu olmasını engelleyemese de tarihinde Türk rakiplerine karşı ezici bir üstünlük kurmayı başardı.

Avrupa kupalarında Türk takımlarıyla 10 kez karşı karşıya gelen Arsenal, bu müsabakalarda 6 galibiyet alırken, Galatasaray'la oynadığı UEFA Kupası final maçının normal süresi de dahil olmak üzere 4 kez berabere kaldı. Türk takımlarının ağlarına 10 maçta 17 gol atan İngiliz ekibi, filelerinde ise yalnızca 3 gol gördü.

Arsenal, Avrupa kupalarındaki son 2 sezonunda Türk futbolunun 3 büyük ekibiyle de eşleşti. Geride kalan sezon Şampiyonlar Ligi play-off turunda Fenerbahçe'nin rakibi olan İngiliz ekibi, İstanbul'da 3-0, Londra'da ise 2-0 kazanarak gruplara kaldı. Bu sezon "Devler Ligi" play-off turunda bir başka Türk ekibi Beşiktaş'la eşleşen Londra temsilcisi, İstanbul'da 0-0 eşitlikle tamamlanan karşılaşmanın rövanşını Londra'da 1-0 kazanarak yine "Devler Ligi" gruplarına kalan taraf olmayı bildi.

Londra temsilcisi, bu sezon gruplarda Galatasaray ile oynadığı ilk maçı da seyircisi önünde 4-1 kazanmıştı.

Galatasaray Arsenal maçı öncesi son bilgiler

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu 6. ve son maçında yarın sahasında İngiltere'nin Arsenal takımıyla karşılaşacak.

Türk Telekom Arena'da saat 21.45'te başlayacak müsabakayı İspanya Futbol Federasyonu'ndan hakem David Fernandez Borbalan yönetecek. Borbalan'ın yardımcılıklarını, Raul Cabanero Martinez ve Jose Miranda yapacak.

"Devler Ligi"nde grupta yaptığı 5 maçta sadece 1 beraberlik alabilen ve 4 karşılaşmada mağlup olan, grubun son sırasında kalan sarı-kırmızılıların Arsenal maçı öncesinde hiçbir iddiası bulunmuyor.

Taraftarı önünde ağırlayacağı Arsenal'ı yenmenin hesaplarını yapan teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun öğrencileri, Avrupa defterini galibiyetle kapatmak istiyor.

Grupta İngiltere'de oynanan ilk maçı Arsenal, Danny Welbeck'in 3, Alexsis Sanchez'in 1 golüyle 4-1 kazanmıştı. Sarı-kırmızılıların tek golünü Burak Yılmaz penaltıdan kaydetmişti.

Selçuk İnan cezalı

Galatasaray'da kart cezalısı kaptan Selçuk İnan, Arsenal karşısında forma giyemeyecek.

Sarı-kırmızılı takımın Anderlecht ile yaptığı maçta kırmızı kart gören deneyimli orta saha oyuncusu, Arsenal maçında oynayamayacak.

Konuk takımda ise kart cezalısı futbolcu yer almazken, sakatlıkları bulunan David Ospina, Mathieu Debuchy, Abou Diaby, Mesut Özil ve Jack Wilshere, Galatasaray'a karşı oynayamayacak.

Hamzaoğlu'nun ilk Şampiyonlar Ligi maçı

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, kariyerinde ilk kez bir UEFA Şampiyonlar Ligi maçına takım çıkaracak.

Sarı-kırmızılılar, İtalyan teknik adam Cesare Prandelli'nin yerine göreve getirilen Hamzaoğlu yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası ve Spor Toto Süper Lig'de yaptığı 2 karşılaşmayı da kazandı. Yarınki Arsenal maçıyla teknik adamlık kariyerinde ilk kez bir Avrupa kupası maçına çıkacak Hamzaoğlu, taraftarı önünde galibiyet yaşayarak güzel bir başlangıç yapmanın peşinde.

Arsenal, liderlik hesapları yapıyor

İngiliz temsilcisi, İstanbul deplasmanında 3 puanla ayrılarak grubu lider bitirmek istiyor.

D Grubu'nda Alman ekibi Borussia Dortmund 12 puanlı lider durumda bulunurken, Arsenal 10 puanla ikinci sırada yer alıyor. "Topçular" son maçında Galatasaray'a konuk olurken, Borussia Dortmund sahasında Anderlecht'i ağırlayacak.

Arsenal maçının bilet fiyatları isyan ettirdi!

Galatasaraylı taraftarlar, yarın Arsenal ile oynanacak karşılaşma için belirlenen bilet fiyatlarına isyan etti.

Şampiyonlar Ligi D Grubu'nda yarın saat 21.45'te oynanacak Galatasaray-Arsenal karşılaşmasının bilet fiyatları açıklandı. Maçı TT Arena'da izlemek isteyenler, en az 110 TL ödemek zorunda olacak. Sarı-Kırmızılı taraftarlar, bu sezon Avrupa yolunda herhangi bir hedefi olmayan takımlarının Arsenal'a karşı oynayacağı bu prestij mücadelesi için belirlenen fiyatlara isyan etti.

Fiyatlar şu şekilde:

Kategori 1 (Yemekli Vip) 800 lira
Kategori 2  Yüzevler Yemekli 800 lira
Kategori 3 600 lira
Kategori 4 500 lira
Kategori 5 300 lira
Kategori 6 130 lira
Kategori 7 110 lira
Kategori 8 Rakip Tribün 110 lira

Arsenal maçı öncesi metro açıklaması!

Galatasaray'ın Avrupa arenasında bu sezon oynayacağı son maçın ulaşım bilgilerine dair açıklama geldi.

Galatasaray tarafatarının Türk Telekom Arena'ya en önemli ulaşım aracı olan Seyrantepe metrosunun kullanıma açık olup olmayacağı hakkında açıklama geldi.

Arsenal Maçı Ulaşım Duyurusu

Değerli Galatasaraylılar,

09 Aralık 2014 Salı günü saat 21:45’te oynayacağımız Şampiyonlar Ligi müsabakası Galatasaray – Arsenal maçı için saat 18:45 ile 01:00 saatleri arasında Seyrantepe Metro istasyonuyla stadımız arasındaki bulunan tünel yaya trafiğine açık olacaktır.

Metro seferleri Sanayi İstasyonuna kadar devam etmekte olup, taraftarlarımızın stada ulaşımı İETT otobüsleriyle ücretsiz olarak sağlanmaktadır.

Arsenal İstanbul'a geldi!

UEFA Şampiyonlar Ligi D Grubu son maçında yarın Galatasaray'la karşılaşacak İngiliz temsilcisi Arsenal, İstanbul'a geldi.

Londra'dan özel uçakla Sabiha Gökçen Havalimanı'na gelen İngiliz ekibi, Genel Havacılık Terminali'nden çıkış yaptı.

Teknik direktör Arsene Wenger ve bir oyuncu dışında takımın geri kalanı konaklayacakları Le Meridien Otel'e hareket etti. Wenger ve bir oyuncu ise basın toplantısı yapmak üzere havalimanı içindeki otele geçti.

İngiliz ekibinin gelişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alındı. Arsenal'in çıkışı sırasında güvenlik kordonu oluşturan polis, basın mensuplarının yakın çekim yapmasına izin vermedi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sahipsiz köpekten kaçarken düşen genç kızın ayağı kırıldı
Meral Akşener AVM gezisinde görüntülendi