Hurşit Tolon duruşmaya gelmedi

Zirve Yayınevi’nde üç kişinin öldürülmesi olayına ilişkin davanın 98. duruşmasına sanık emekli Orgeneral Hurşit Tolon gelmedi.

Hurşit Tolon duruşmaya gelmedi
Hurşit Tolon duruşmaya gelmedi
GİRİŞ 10.12.2014 11:36 GÜNCELLEME 10.12.2014 11:36
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Zirve Yayınevi’nde biri Alman uyruklu üç kişinin öldürülmesi olayına ilişkin davanın 98. duruşması başladı. Tutuksuz sanık emekli Orgeneral Hurşit Tolon da duruşmaya katılmadı.

Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi’nde görülen duruşmaya, tutuksuz sanıklar Emre Günaydın, Salih Gürler ve Abuzer Yıldırım polis araçlarıyla getirildi. Tutuksuz sanıklar Günaydın, Yıldırım ve Gürler adliyeye arka kapıdan alındı.

Duruşmada, tutuklu sanıklar Mehmet Ülger, Haydar Yeşil ve Ruhi Abat ile tutuksuz sanıklar Murat Göktürk, Abdullah Atılgan, Adil Akçay, Mehmet Çolak, Adem Gedik, Levent Ercan Gelegen ve Hüseyin Yelki de hazır bulundu.

Tutuklu sanık Varol Bülent Aral, Adana F-Tipi cezaevinden, tutuksuz sanık Hamit Çeker Elbistan E-Tipi cezaevi, tutuksuz sanık Cuma Özdemir de Darende Adliyesi’nden telekonferans sistemiyle duruşmaya katıldı. Mahkemeye, Mahkeme Başkanı Vedat Koç’un il dışında olması nedeniyle Mehmet Adil Saraçoğlu başkanlık yaptı.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Polis ne güne duruyor ? yakala getir !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Türk profesör 'Dubai' gerçeğini açıkladı!
Tesla'dan Türkiye'ye özel model: Fiyatı yarı yarıya düştü