Onur Özbizerdik savcılıkta serbest bırakıldı

Hakan Gülez'i bacaklarından yaralayarak kaçan ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik ifadesinin ardından serbest kaldı.

 Onur Özbizerdik savcılıkta serbest bırakıldı
Onur Özbizerdik savcılıkta serbest bırakıldı
GİRİŞ 11.12.2014 09:14 GÜNCELLEME 11.12.2014 09:14
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

2009'da Şişli'de bir rezidansta işadamı Fatih Edremit'i öldürdüğü iddiasıyla konulduğu cezaevinden 5 Kasım'da tahliye edilen ancak çıktıktan 12 saat sonra bir restoranda kendisini içeri almadığı gerekçesiyle tartıştığı bodyguard Hakan Gülez'i bacaklarından yaralayarak kaçan ünlü kabadayı Dündar Kılıç'ın torunu Onur Özbizerdik teslim oldu.

"HAKARETE UĞRADIM"

Habertürk Gazetesi'nden Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre Özbizerdik, sorgusunda olayın yaşandığı yerde kız arkadaşının kendisini beklediğini, buraya girmek istediği sırada Hakan Gülez tarafından engellendiğini ve hakarete uğradığını savundu.

"YERE DOĞRU ATEŞ ETTİM"

Bu sözler üzerine tahrik olduğunu belirten Özbizerdik, hasımlarından dolayı yanında taşıdığı silahı çıkararak yere ateş ettiğini, bu kurşunun Gülez'i yaralamış olabileceğini iddia etti.

Özbizerdik, olaydan sonra vapurla karşıya geçtiği sırada silahı denize attığını da söyledi. İfadesinin ardından serbest bırakılan Özbizerdik hakkında kasten yaralamak ve ruhsatsız silah bulundurmak suçlarından 7.5 yıla kadar hapis cezası istemiyle iddianame hazırlandı.

YORUMLAR 7
  • chingiz abdullaev 9 yıl önce Şikayet Et
    savcilara ve avokatlara ceza verilmesi sert.bu kararla soylemek istiyorlar ki git bir daha yap bu yaptiklarini.nere gidiyor turkiye?
    Cevapla
  • Ah nerede müslüman. 9 yıl önce Şikayet Et
    kısasa kısasta hayat vardır.
    Cevapla
  • Faruk 9 yıl önce Şikayet Et
    Paran var bu dünyada yırttın mahşerde ne olacağını hepimiz biliyoruz, yazık sana, ateşe dayanabileceğin kadar günah işle...
    Cevapla
  • ADELET 9 yıl önce Şikayet Et
    Nerde bu Adalet ?Adam vur çık gez ne güzel.
    Cevapla
  • senol 9 yıl önce Şikayet Et
    nasıl 5 senede adam öldürmeden tahliye oluyor nasıla dam yaraladıkdan sonra silahla hemde serbest kalıyor ? bu nasıl bir iş nasıl bir adalet sistemi ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
AB'nin derdi Doğu Akdeniz - Gazete manşetleri
Kadıköy'de tur penaltılarla gitti! Fenerbahçe yarı finalin kapısından döndü