Güzel Köylü 25. bölüm Star TV (izle)

Güzel Köylü 25. bölümü dün akşam ekrana geldi. Güzel Köylü son bölümde neler yaşandı?

Güzel Köylü 25. bölüm Star TV (izle)
Güzel Köylü 25. bölüm Star TV (izle)
GİRİŞ 11.12.2014 09:50 GÜNCELLEME 11.12.2014 09:50

Güzel Köylü son bölümde Gül ve Cemal arasında neler yaşandı? Güzel Köylü son bölümü ile yine nefes kesti. Gül ve Cemal öpüşüyor, hatta Gül, Cemal ile evliliğe sıcak bakmaya bile başlıyor.

GÜZEL KÖYLÜ SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

GÜZEL KÖYLÜ 25.BÖLÜMDE NELER OLDU?

Gül ve Cemal birbirlerine iyice yakınlaşmışlardır. Hatta Gül'ün Cemal ile evlilik konusundaki düşünceleri bile değişmiştir. Cemal'e kendi elleriyle yemekler yapmakta, evlilik konusuna iyice yaklaşmaktadır. Gül'ün bu halleri Cemal'in de hoşuna gitmektedir. Ancak  Gazeteci Oya'nın Güzel köyle ilgili  yaptığı haber, köye bomba gibi düşünce   Gül ve Cemal'in evlilik planları bir anda gölgelenir. Çünkü Oya,  arkadaşı olan Kaan'a iyilik yapmak amacıyla gazeteye Kaan ve Gül'ün aşkıyla  ilgili  bir haber yapmıştır. Bunu öğrenen  köy halkı Gül'e karşı tavır yapar.

Öte yandan  gazete haberi neticesinde Cemal'leri arayan adamlar, Cemal'lerin peşine düşer ve Güzel Köy’e gelirler. Seval'i almak isteyen adamlar.  Karşılarında Gül'ü bulunca Seval yerine Gül'ü kaçırırlar.

GEÇEN HAFTA DİZİDE NELER YAŞANDI?

Kına gecesini rezil eden Yusuf ve Bünyamin, Kemal'i kaçırma planında başarısızlığa uğramışlardır. Hüsnü'ye yakalanırlar.  Hüsnü ve ahali Yusuf ve Bünyamin'e karşı çıkarak Hüsnü'nün evinden gönderirler. Ancak Yusuf ve Bünyamin  Kemal'i   bu evlilik konusundan caydırmak için planlar kurmaya devam ederler.

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Eski MOSSAD Başkanı'ndan İsrail'e İran uyarısı
İran-İsrail savaşını engelleyen telefon: Bu gece değil!