Gemlik'teki ölümlü komşu kavgası davasında karar

Komşusunu öldürdüğü iddiasıyla yargılanan sanığa 17 yıl 2 ay 3 gün hapis cezası verildi

Gemlik'teki ölümlü komşu kavgası davasında karar
Gemlik'teki ölümlü komşu kavgası davasında karar
GİRİŞ 11.12.2014 12:37 GÜNCELLEME 11.12.2014 12:37

Gemlik ilçesinde, geçen yıl kasım ayında, ev tadilatı sırasında çıkan gürültüden rahatsız olan komşusunu silahla öldüren sanık, 17 yıl 2 ay 3 gün hapis cezasına çarptırıldı.

Bursa 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, "kasten öldürme" suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis istemiyle yargılanan tutuklu sanık Fehim Arı (45) katıldı.

Savunmasını yapan Arı, evinde tadilat yaptırırken çıkan gürültüden rahatsız olan komşusu Ahmet Öztürk ile tartıştıklarını ve onu uyardığını belirterek, öldürme kastıyla hareket etmediğini, olaydan pişmanlık duyduğunu söyledi.

Kararını açıklayan mahkeme heyeti, Arı'nın 17 yıl 2 ay 3 gün hapis cezasına çarptırılmasına hükmetti.

Gemlik ilçesinde, geçen sene kasım ayında, Orhangazi Caddesi'nde yaşayan 53 yaşındaki Ahmet Öztürk, evindeki tadilatı nedeniyle gürültü çıkan komşusu Fehim Arı'yı uyarmıştı. Bu sırada çıkan tartışma, kavgaya dönüşmüş ve Öztürk'ün kolu kırılmıştı. Daha sonra İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek komşusundan şikayetçi olan Öztürk, evine dönmüştü. İddiaya göre, evinin merdiven boşluğunda Öztürk'ü bekleyen Arı, yanındaki tabancayla ateş ederek onu yaralamıştı. Öztürk, kaldırıldığı Gemlik Devlet Hastanesi'nde hayatını kaybetmiş, Arı ise polis ekiplerince gözaltına alındıktan sonra sevk edildiği mahkemece tutuklanmıştı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu