Elazığ'da Milli Piyango bileti hırsızlığı

Seyyar bayilerden yaklaşık 10 bin lira değerinde yılbaşı bileti çalındığı iddia edildi

Elazığ'da Milli Piyango bileti hırsızlığı
Elazığ'da Milli Piyango bileti hırsızlığı
GİRİŞ 11.12.2014 15:08 GÜNCELLEME 11.12.2014 15:08

Milli Piyango bileti satan iki seyyar bayiden yaklaşık 10 bin lira değerinde yılbaşı çekilişi bileti çalındığı öne sürüldü.

Bu yıl büyük ikramiyesi 50 milyon lira olarak belirlenen Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nin biletleri tüm yurtta olduğu gibi Elazığ'da da satışa sunuldu. Gazi Caddesi'nde bilet satan Mehmet Değirmenci, dün akşam saatlerinde kendisinin ve Hıdır Aydın isimli arkadaşının biletlerinin çalındığını iddia etti.

Olayı anlatan Değirmenci, şunları kaydetti:

''Akşam saatlerinde bir adam geldi yanıma. 10-15 tane kazı kazan aldı. Bir o tarafıma bir bu tarafıma oturdu. O sırada telefonum çaldı. Konuşacağım sırada çantamdan almış gitmiş. Bir dakika bile geçmeden çantamdaki biletlerin çalındığını fark ettim. 330 çeyrek biletim vardı, 30 tanesini satmış olsam. 300 civarında çeyrek, 47 yarım ve 8 tam biletim çalındı. İki yılbaşı geçecek, yemeyeceğiz, içmeyeceğiz ki zararı ancak çıkartalım. 1993'ten beri bu işi yapıyorum. Ben böyle iş görmedim. Elazığ'da açıkta da kalsa kimse alıp götürmezdi.''

Değirmenci, aynı gün bilet satıcılığı yapan Hıdır Aydın isimli arkadaşının da 4 bin 500 liraya yakın değerdeki Milli Piyango biletinin çalındığını dile getirdi.

Değirmenci ve Aydın'ın şikayeti üzerine polis ekiplerince soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Son asrın en büyük katliamlarından birisi Gazze'de yaşanıyor
Türkiye için önemli fırsat! Gözler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ziyaretine çevrildi