Hatay'da trafik kazaları

Reyhanlı'da 2014 yılı içinde aralarında Suriye plakalı araçlarında olduğu 169'un üzerindeki kazada 2 kişi öldü, 207 kişi yaralandı

Hatay'da trafik kazaları
Hatay'da trafik kazaları
GİRİŞ 13.12.2014 12:16 GÜNCELLEME 13.12.2014 12:16

Reyhanlı ilçesinde bu yıl içinde aralarında Suriye plakalı araçların da olduğu 169'un üzerinde kaza meydana geldi. Kazalarda 2 kişi öldü 207 kişi de yaralandı.

Reyhanlı ilçesinde, çeşitli zamanlarda meydana gelen trafik kazaları da, MOBESE kameralarınca kaydedildi.

AA muhabirinin edindiği bilgiye göre, Reyhanlı ilçesinde 2014 yılında aralarında Suriye plakalı araçların da olduğu 169'un üzerinde kaza meydana geldi. Toplamda 36'sı maddi hasarlı 133'ü ölüm ve yaralamalı 169 trafik kazasında 2 kişi öldü, 207 kişi yaralandı.

Suriye plakalı 13 otomobil, Reyhanlı merkezi ve çevre yolunda meydana gelen trafik kazalarına karıştı. 327 Suriye plakalı araca para cezası kesildi. Trafik ekiplerinin yaptıkları uygulamalarda el koyduğu farklı ülke plakalı 38 araç Cilvegözü Gümrük Muhafaza ekiplerine teslim edildi.

Reyhanlı Emniyet Müdürlüğü ekipleri, kazaların büyük çoğunluğunun aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiğini belirledi.

Mobeselere yansıdı

İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Büro Amirliği'nin farklı noktalara yerleştirdiği hareketli ve sabit kameralar, Reyhanlı'da farklı zamanlarda yaşanan trafik kazalarını kaydetti.

Kaydedilen görüntülere göre Adana istikametine gitmekte olan bir otomobil kavşakta sola döneceği esnada, karşı yönden gelen kamyonla, bir diğer kazada ise kavşaktan dönen minibüs karşı yönden gelen motosikletle çarpıştı. MOBESE kameralarına yansıyan bu kazada iki kişi ağır yaralandı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan İsrail-İran açıklaması: İki taraf da farklı şeyler söylüyor
'Güneş enerjisi'ni kullanarak insanları böyle kandırdılar! 'Tosuncuk'tan daha beter'