Gülen: Beyin kanamasından gitsinler

Fethullah Gülen yine ateş püskürdü: Zalimin işini kolaylaştırmak bir vebaldir. Zorlasın, göbekleri çatlasın, beyin kanamasından gitsinler.

Gülen: Beyin kanamasından gitsinler
Gülen: Beyin kanamasından gitsinler
GİRİŞ 13.12.2014 13:08 GÜNCELLEME 13.12.2014 13:55
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Fethullah Gülen, Fuat Avni adlı twitter kullanıcısının iddia ettiği, başta Zaman ve Bugün gazetesi çalışanları olmak üzere çok sayıda kişinin gözaltına alınacağı yönündeki haberler hakkında konuştu.

Cemaatinin operasyonu "Gözü dönmüş dinsizlerin ve densizlerin tecavüzleri karşısında ölümü gülerek karşılayan Hz. Zekeriya gibi, Hz. Yahya gibi, Hz. Mesih gibi gülerek karşılayacaklar" diyen Fethullah Gülen, "Zalimin işini kolaylaştırmak bir vebaldir. Zorlasın, göbekleri çatlasın, beyin kanamasından gitsinler" sözleriyle susmayın çağrısı yaptı.

Herkul.org adlı internet sitesinde yer alan açıklamaya göre Gülen operasyon iddiaları hakkında kısaca şu yorumu yaptı:

"Ölümü Vuslat Görenler Zindanı Pire Isırması Bilirler!.." başlıklı sohbetinde, "Bizim her şeyimiz açık, şeffafız. Kapalı bir yanımız yok. İnsanların gönlünde sevgi mayalansın istiyoruz. Evvela vatan evlatları birbirleriyle sarmaş dolaş olsunlar istiyoruz. Herkesin mizacına, anlayışına saygılı olunsun istiyoruz"

İÇERİ ATACAKLARMIŞ

Gülen "İçeri atacaklarmış, ben zannediyorum dün içeri attıkları insanlar, meseleyi Kuran okuyarak ve gülerek karşıladıkları gibi, yarın öbür gün içeriye atacakları insanlar da, onu Seyyidina Hazreti Musa gibi gülerek karşılayacaklardır" dedi.

GÖZÜ DÖNMÜŞ DİNSİZ VE DENSİZLERİN...

-"Gözü dönmüş dinsizlerin ve densizlerin tecavüzleri karşısında ölümü gülerek karşılayan Hz. Zekeriya gibi, Hz. Yahya gibi, Hz. Mesih gibi gülerek karşılayacaklar" diyen Fethullah Gülen, "Onların bu tevessülleri, umursamazlıkları, karşı tarafı iyice şirazeden çıkaracak. Çünkü onların sadece dünyaları var. Onlar biliyorum gibi görünseler de Allah'ı bilmiyorlar, Hz. Muhammed Mustafa'yı tanımamışlar, Kuran'la alakaları yok. Sadece o namı ve nişanı dünyevi saltanatları adına o kutsalları kullanıyorlar. Bu açıdan da hakiki mümin, Allah'a iman etmiş mümin, Allah'ın izni ve inayetiyle dünyaya meydan okuyabilir" .

HİÇBİR PEYGAMBER TESLİM OLMADI

Hiçbir peygamberin kendi ayağıyla teslim olmadığını belirten Fethullah Gülen, "Gidip ille de kendi ayağınla teslim olsa meselesine gelince... Onlar çağırınca gidersin. Fakat hiçbir peygamber memarizden ve feraiyeden uzaklaştıkları zaman, 'Biz sizi arıyoruz, gelin teslim olun' dediklerinde Hz. Musa Eyke'den dönüp gelmemiştir. İnsanlığın iftihar tablosu Medine'den dönüp gitmemiştir. Hz Zekeriya kendi eliyle teslim olmamıştır. Hz. Mesih'in teslim olmasına Allah müsaade etmemiştir" dedi.

BEYİN KANAMASINDAN GİTSİNLER

"Zalimin işini kolaylaştırmak bir vebaldir. Zorlasın, göbekleri çatlasın, beyin kanamasından gitsinler" diyen Fethullah Gülen, şöyle devam etti: "Bildiğin gibi bildiğin yolda yürü. Ve kat'iyyen unutma sen kalbini bozmadıktan sonra Allah'la o kalp irtibatını... Kim Allah için olursa, Allah da onun için olur. Bütün dünya bunun için senin karşında olsa ne yazar, ne ifade eder! Onlar gibi, harama, yalana bulaşmayan, dünyayı ebedi bir hayat zanneden. Biz ölüme öteden beri şeb-i arus nazarıyla baktık."