Ensar Vakfı Malatya Şubesi açıldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çalık: "Türkiye'nin ve milletimizin yaşatmış olduğu ensar ruhunu, Malatya'da daha da yaygınlaştıracağız"

Ensar Vakfı Malatya Şubesi açıldı
Ensar Vakfı Malatya Şubesi açıldı
GİRİŞ 13.12.2014 18:28 GÜNCELLEME 13.12.2014 18:28

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Öznur Çalık, "Türkiye'nin ve milletimizin yaşatmış olduğu ensar ruhunu, Malatya'da daha da yaygınlaştıracağız" dedi.

Çalık, Ensar Vakfı Malatya Şubesi'nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, kentte ensar ruhunu belirleyecek şubenin hayırlı ve uğurlu olmasını diledi.

Ensar Vakfı'nın, Malatya'da özellikle kültürel ve sosyal ağırlı çalışmalara katkı sağlayacağına inandığını dile getiren Çalık, "Ortadoğu'da yaşanan katliam ve zulümler maalesef devam ediyor. Özellikle Suriyeli kardeşlerimiz, Malatya dahil ülkemizin her yerinde yaşıyorlar. Türkiye'nin ve milletimizin yaşatmış olduğu ensar ruhunu, Malatya'da daha da yaygınlaştıracağız" diye konuştu.

Çalık, vakıf yöneticilerine çalışmalarda başarı diledi.

Vali Süleyman Kamçı da Ensar Vakfı'nın ülke genelinde önemli çalışmalara imza attığını vurgulayarak, "Vakıf, bu güzel çalışmaları Malatya'da da devam ettirecek" dedi.

Konuşmaların ardından, Ferhadiye Mahallesi'ndeki şubenin açılışı gerçekleştirildi.

Törene, AK Parti Malatya Milletvekili Mustafa Şahin, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Ensar Vakfı Mütevelli Heyet Başkanı İsmail Cenk Dilberoğlu, Şube Bakanı Ahmet Küçük ve davetliler katıldı.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı
TikTok'a yasak! ABD Başkanı Biden imzayı attı